Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ESTUDIANTS DEL CURS UEFA PRESENTS A L'ESTADI GRACIENC

Xerrada dels coordinadors del club

Futbol BaseUn grup d'estudiants del curs UEFA B de la Federation Française de Football (FFF) va assistir el passat dijous dia 8 a una xerrada amb els coordinadors del Futbol Base de l'Europa -Jordi Vela i Fredi Martín- a la sala de premsa de l'estadi Nou Sardenya per tal d'ampliar metodologies i coneixements dins una sèrie de visites a diverses entitats esportives de Barcelona.

Els futurs entrenadors francesos estan a Barcelona visitant diferents clubs per conèixer la realitat del futbol base català. Jordi Vela, coordinador general, va resumir als estudiants la història del nostre club, així com la situació actual del futbol de base escapulat, posant especial èmfasi al model organitzatiu. Per la seva banda, Fredi Martín, coordinador de l'etapa aleví i infantil, va explicar la metodologia de treball dels equips de base així com la filosofia i sistema de joc que segueixen tots els equips.

Després de l'exposició per part dels nostres coordinadors, es va obrir un debat comparant el nostre model amb el model francès de futbol de base. Per acabar, es va assistir a les sessions d'entrenament que els nostres Cadet B i Juvenil A estaven realitzant sobre la gespa de l'estadi per veure, a la pràctica, l'aplicació de la teòrica explicada a la sala de premsa.

 

Futbol Base

Futbol Base

 

 

acidH TEB FederacioAcell