Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

FINALITZEN LES PROVES DE BASE

El club no realitzarà més 'tests' d'accés

Futbol BaseEl CE Europa ha donat per finalitzat el procés de selecció i proves de futbolistes provinents d'altres clubs, d'escoles o inactius durant la darrera temporada. Aquest procés, obert les darreres setmanes, va quedar tancat el divendres 8 de juny. El club realitzarà més proves durant aquest mes només a jugadors citats i seleccionats prèviament.

Durant els propers dies del mes de juny, la coordinació esportiva de base del CE Europa acabarà de perfilar, en la seva majoria, els diferents equips formatius de l'entitat. Els estadis del club seguiran acollint diverses proves però només amb aquells jugadors prèviament seleccionats i ja informats pel club i que segueixen amb el seu procés de 'test' futbolístic.

Des d'ahir divendres, l'entitat no admet noves inscripcions ni peticions de proves que no siguin dels jugadors expressament citats i convocats per la direcció esportiva. Els interessats en formar part de l'Europa hauran d'esperar al procés de selecció de la propera temporada o bé a rebre una oferta formal provinent directament del club. El formulari d'inscripció del portal web ja no tindrà validesa fins el final de temporada de l'exercici 2012/2013.

acidH TEB FederacioAcell