Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SANTIGOSA I ROS FAN MALETES AMB UN SOMNI DE PRIMERA

Zaragoza i Osasuna, destí dels escapulats

Futbol Base

Dos jugadors del Futbol Base del CE Europa han fet les maletes aquest estiu per iniciar dues aventures diferents fora de Catalunya dins la base de dos equips que tenen el seu sènior a Primera Divisió. Santigosa (Juvenil A) ha fitxat pel Zaragoza i Ros (Cadet A) per l'Osasuna. A continuació repassem el seu historial dins la base escapulada.

 

Dani Santigosa: Va arribar a l'Europa en edat aleví i va anar pujant fins al Juvenil A, on ja va debutar en el seu primer any de juvenil. l'any passat, encara de segon any, ja va ser el capità del Juvenil A i va debutar amb el Primer Equip. També va jugar amb la Selecció Catalana Sots-18 en competició oficial. Ha fitxat pel Real Zaragoza, on jugarà en el seu Juvenil A de Divisió d'Honor.

 

Jordi Ros: Va marxar de l'Europa quan era benjamí per jugar a la Gramenet. La temporada passada, després del seguiment que se li va fer, va retornar a l'Europa per jugar al Cadet A de Divisió d'Honor, sent un dels jugadors més destacats. Va participar d'entrenaments amb la Selecció Catalana Sots-16, sense arribar a debutar en partits. Ara fitxa per l'Osasuna, on jugarà en el seu Juvenil B de Lliga Nacional.

 

Futbol Base
Jordi Ros en acció durant la passada lliga

 

 

 

acidH TEB FederacioAcell