Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA, PROTAGONISTA PROMOCIONAL DEL MIC'13

Presència al torneig base més important

Futbol Base

 

El prestigiós torneig MIC (Mediterranean International Cup), el més important de futbol de base al món, ha penjat a internet el seu primer vídeo promocional de la propera edició 2013. En l'spot, l'Europa té un protagonisme especial, no només visual sinó també en declaracions d'un dels futbolistes que hi va prendre part, Esteban López, del Cadet A.

 

Els responsables de l'edició audiovisual de l'spot de promoció del MIC han afegit les declaracions de diversos protagonistes dins el muntatge musical. A banda de jugades i accions de gol (on també surt l'Europa sobre la gespa i en una imatge de pinya al vestidor), el director del torneig, Juanjo Rovira, així com entrenadors i altres jugadors, tenen la paraula dins el vídeo. Pel que fa a l'Europa, l'encarregat de donar la seva visió del torneig és Esteban López, jugador del Cadet A durant el MIC'12 i actualment al Juvenil C.

 

En les declaracions recollides en aquest resum de la passada edició, López afirma que "quan baixes de l'autocar, amb els auriculars i el portabotes, et fan anar cap a l'hotel, et reben i et reconeixen com l'Europa, et sents... uf, com Messi!. Potser no ben bé tant, però sí et sents futbolista de veritat". El jugador gracienc considera que el MIC és "acollonant, impressionant. Tornes a casa amb ganes de més". Podeu veure el vídeo íntegre a la portada de ceeuropa.cat o al portal de vídeos Vimeo fent clic AQUÍ .

 

Futbol Base
L'Europa fent pinya abans de l'inici d'un dels seus partits del passat MIC

Futbol Base
El jugador Esteban López durant la seva intervenció en el vídeo promocional del MIC'13

 

 

 

acidH TEB FederacioAcell