Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UNA PRESENTACIÓ SOLIDÀRIA

Recollida d'aliments el dia 18 a l'estadi

Futbol Base

La presentació unificada del Futbol Base i l'Escola de Futbol del Club Esportiu Europa no només serà un dels més grans actes socials que tindrà el club aquesta temporada, sinó que també serà un dels principals a nivell solidari amb una paral·lela recollida d'aliments que l'entitat repartirà entre col·lectius necessitats d'àmbits propers.

 

Els responsables esportius del club han fet arribar a les famílies de la base federada i base escolar del club una circular que es fa extensiva també a la massa social i penyística del club, en els segúents termes:

 

ACTE SOLIDARI · Presentació dels equips 2012/2013

 

Benvolguts,

 

No dubtem que tota la família europeista (socis, simpatitzants, jugadors/es, famílies, treballadors...) estarà a l'alçada del repte solidari que acompanyarà la gran festa del diumenge dia 18. Durant els dos dies del cap de setmana acollirà a l'estadi l'entrega solidària d'aliments de llarga durada (oli, sucre, llegums, pasta...) per ajudar molta gent necessitada. 

 

En concret a les famílies de base i escola proposem que, per a que l'acte tingui una funció educativa i exemplaritzant, l'aliment que aporteu sigui fruit de la renúncia a consumir qualsevol producte superflu del vostre fill/a durant el cap de setmana. Podreu dipositar els aliments el dissabte o el diumenge en els llocs ubicats a tal efecte i que estaran degudament identificats al Nou Sardenya. Us demanem la vostra complicitat i compromís amb aquesta iniciativa.

 

Salutacions solidàries,

 

CE Europa i Fundació PE Europa. 

  

acidH TEB FederacioAcell