Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TEXT ÍNTEGRE DE LA DEDICATÒRIA SOLIDÀRIA DELS JUGADORS

Representació de Base i Escola

Futbol Base

Durant la presentació del Futbol Base i l'Escola de Futbol de l'entitat, el passat diumenge durant els instants previs a la disputa del partit Europa-Santboià de Tercera Divisió, la jugadora del Femení A, Clara Clemente, va llegir un text a les famílies i socis presents que mostrem íntegre a la pàgina web del club.


UN PARTIT SOLIDARI
Clara Clemente en representació de tot el futbol formatiu i escolar

 

Futbol Base

Avui hi ha un partit molt important al Nou Sardenya: s’enfronta l’equip solidari integrat per tota la família de l’Europa amb el de les necessitats indispensables. Acaba de començar el partit i guanyem només per la mínima l’equip de les iniciatives solidàries. Però resta molt, però molt partit: serem capaços de marcar més gols durant la temporada?

 

Actes com aquest ens permeten adonar-nos que conviure significa preocupar-se pels altres, ajudar-los, però no només avui, sinó que cal comprometre’ns a continuar fent-ho mentre calgui i hagi persones que ho necessitin. Us demanem a tots i totes el compromís i la complicitat de deixar de ser espectadors/es no actius de les necessitats vitals dels altres i a practicar actituds solidàries, participatives i col·laboratives permanents.

 

En algun moment, cal posar-se en la pell de l’altre per adonar-nos que ens hem de posar en marxa. El futur d’alguns depèn de la solidaritat de molts. La pràctica de la solidaritat, juntament amb d’altres valors cívics, ens impulsa a ser millors ciutadans i ciutadanes i a escollir com volem ser i què volem fer, en definitiva, a què ens comprometem. Segurament que tots i totes podem fer més, qualsevol esforç pot ser important i necessari. Avui ens sentim orgullosos de pertànyer a l’equip solidari de la família europeista, però volem esforçar-nos al màxim per poder continuar jugant en aquest equip durant tota la temporada. Volem ser un equip de Champions. Que visquin les persones i les entitats solidàries!

 

CARTA OBERTA DEL CLUB 

 

Aquest cap de setmana passat, la família europeista, en la seva totalitat,  es va posar durant alguns moments en la pell dels altres per sentir i entendre la seves necessitats bàsiques i ha pres la decisió de deixar de ser espectadors/es i passar a tenir actitud participativa i solidària.

 

Gràcies a tothom per contribuir a que la solidaritat fos per uns moments la màxima expressió en un camp de futbol d’un equip amb una història i amb un cor molt gran. En el context actual, aquesta família vol fer públic el seu compromís de continuar posant en pràctica iniciatives solidàries amb els més desfavorits mentre sigui necessari i calgui.

 

Som conscients que no es pot ensenyar allò que un/a no practica. Practicant la solidaritat estarem ensenyant realment el valor cívic a les persones del nostre entorn. Us convidem a mantenir la mateixa tensió en les properes iniciatives que portarem a terme durant aquesta temporada. Visca la família europeista!

 

Junta Directiva del CE Europa i Fundació Privada Esportiva Europa

acidH TEB FederacioAcell