Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TOTA LA ACTUALITAT DE BASE ARRIBA DE MÀ DE DAVID BLEY

Notícies i reportatges en format setmanal

Futbol Base

Els equips que formen la base esportiva i l'àrea femenina de futbol de l'Europa són una font inesgotable de situacions, dinàmiques, històries particulars, curiositats i gestes. Cada setmana, el periodista -i jugador del filial- David Bley ens aproparà l'actualitat d'algun equip o bé reportatges i entrevistes per fer saber al gran públic europeista què passa més enllà de Tercera Divisió.

 

Així és com es defineix el jugador, europeista i periodista que a partir d'ara cobrirà aquestes informacions per a ceeuropa.cat:

 

David Bley · "Només entenc el fútbol des del sentiment escapulat. Sóc una persona formada a l'Europa i estic molt orgullós d'haver crescut en aquesta casa. Aquest club m'ho ha donat tot i porto 14 anys club. Actualment entreno l’Aleví B i jugo al filial. Vaig començar a l’Escola amb 7 anys, quan encara els equips duien noms d’exfutbolistes de la institució com Pep Rovira, Pàmpols o Ventura.
 
Després vaig passar pels equips de l’Àliga fins arribar a Nou Sardenya amb l’Infantil A. A les banquetes vaig començar fa 5 anys a l'Escola i en fa 4 que sóc entrenandor de la base. Estudio periodisme a la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. Estic fent pràctiques al programa ‘Tu diràs’ de RAC1 i durant un any i mig cobria les rodes de premsa del Barça pel Diari Gol. Per a mi representa una satisfacció enorme poder escriure per a la gent de l'Europa".

acidH TEB FederacioAcell