Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

INFANTIL A: HEROIS DEL SILENCI

>>> Un article de David Bley

Superant adversitats com plantilla unida

Futbol Base

Històricament, una de les riqueses de l’Europa ha estat el seu futbol base. El bressol de molts jugadors que han crescut en aquesta casa i que han evolucionat com a futbolistes però també com a persones. És per això que avui encetem aquesta secció dedicada a tots els equips del futbol formatiu del nostre club. Un espai per recollir la trajectòria de tots els jugadors i entrenadors que formen part de l’engranatge de l’Europa i que defensen amb orgull, setmana rere setmana, la samarreta escapulada.

 

El Futbol Base és el pilar que suporta les bigues d’aquest club. És els ciments que permeten fer sòlida una estructura i és la base que ajuda a crear una institució arrelada a un valors i a un carisma. Volem començar aquesta secció dedicada a un equip de l’entitat molt especial. Un conjunt que treballa a l’ombra, però que fa les coses molt i molt bé. Una plantilla unida que ha superat moltes adversitats i uns jugadors que basen el seu èxit en el compromís i en la força del grup. És l’Infantil A.

 

Futbol Base

 

L’Infantil A encara està imbatut en aquesta lliga. Dels 16 partits que ha disputat, n’ha guanyat 15 i només n’ha empatat un a camp de la Penya Anguera. En aquesta primera volta de la temporada, ha protagonitzat remuntades èpiques derrotant els seus màxims rivals com són el Gavà i especialment el Santa Eulàlia, que segueix de ben a prop els nostres protagonistes. El seu entrenador és el Nacho de Prada, també conegut com “Cuchu”. El Nacho és un tècnic que ja porta un temps a la casa, va guanyar una lliga amb el Cadet B fa dues temporades i l’any passat va mantenir la categoria de Divisió d’Honor amb el Cadet A. El seus ajudants són l’Álvaro de Lara i el japonès Yosuke. La plantilla la conformen els jugadors; Raimon, Caldú, Calvillo, Coll, Javi F., Gràcia, Albert, Linu, Víctor, Max, Arnau, Lluís, Éric, Porto, Javi R., Marc, Sergi, Varona, Vinardell i Ander.

 

Conversant amb el Nacho t’adones que per ell el seu equip és un grup d’amics molt units que els encanta jugar a futbol. I que probablement aquest sentiment és el que els fa gaudir tant jugant a aquest esport i és un factor determinant en aquestes etapes formatives. L’entrenador de l’Infantil A també creu que la clau dels seus bons resultats és la ràpida assimilació dels conceptes, una identificació total amb la forma de jugar planificada per aquesta temporada. Una adaptació perfecta a cedir el protagonisme a la pilota. Tal i com ens reconeix el propi Nacho, gestionar una plantilla acostumada a guanyar és la adversitat més difícil de superar. Sovint les victòries es tradueixen en autocomplaença.

 

Futbol Base

 

I és que la relaxació és l’enemiga de la superació i sense superació no hi ha millora i no s'aconsegueixen els objectius. És per això que la plantilla de l’Infantil A té molt clar que només el treball diari els durà a la seva meta i que cada partit guanyat s’ha de celebrar al màxim per gaudir de la feina ben feta i de la recompensa de l’esforç. Que cap cosa ve donada per si sola. Aquest equip mereix un reconeixement especial perquè des de la discreció, la humilitat i l’entrega estan fent una temporada magnífica.

 

Independentment dels resultats, la millora dels jugadors i de l’equip és inqüestionable. A més, parlem d’una plantilla que ha superat situacions molt dures i que la força d’aquest grup d’amics radica en la sinèrgia d’un vestidor unit i amb forces per tirar cap endavant. Són una de les banderes del nostre futbol base, són un equip incansable i amb un objectiu ben clar. Són els nostres herois del silenci.

acidH TEB FederacioAcell