Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CADET C: LA REVELACIÓ

>>> Un article de David Bley ( @DavidBleyG )

Sumen una volta guanyant tots els partits

Futbol Base

Els entesos diuen que un equip projecta la personalitat dels seus entrenadors al camp. Que la força del líder marca la forma de fer de la plantilla. Que el carisma del tècnic dóna la pauta per saber com es juga. Aquesta setmana a ceeuropa.cat hem volgut destacar les interioritats del Cadet C, un dels equips que dóna moltes alegries al club.

 

Una de les claus per a què un equip funcioni és la convicció ferma de creure en allò que es treballa. Ens posarem en context: el Cadet C va començar la temporada amb dubtes. Amb incerteses sobre el rumb de l’equip. Amb tres derrotes consecutives en els tres primers partits de lliga. Martinenc, Santa Eulàlia i Montañesa van ser depredadors insaciables que van amenaçar l’estructura i les idees de l’equip des del principi. Probablement, en el moment que un equip més necessita bons resultats per guanyar en confiança i incidir en nous conceptes tàctics a partir de la seguretat que generen els 3 punts.

 

Però l’Edu Jové i el Marc Vilella no es van fer enrere, entrenadors de la casa que han crescut en aquest club i que les han vist de tots colors. Lleials i fidels a les seves idees, van continuar fent èmfasi en la millora del joc i en plasmar el seu discurs sobre la gespa. Amb caràcter, consistència i tenacitat van seguir transmetent la seva manera d’entendre el futbol. I aquesta passió ha donat resultat. L’equip encadena una volta sencera sense perdre i és líder indiscutible amb 45 punts. Aquest cap de setmana va derrotar per 4 a 1 al segon classificat, la Monta. La Monta sí, aquell rival que fa poc més de quatre mesos va ser l’últim equip capaç de vèncer el Cadet C. El que més destaca l’Edu Jové dels seus jugadors és la perfecta execució del treball setmanal en els dies de partit.

 

Futbol Base

 

Ens confessa que una de les seves satisfaccions més gran com a tècnic es contemplar que la plantilla creu en el missatge del cos tècnic. I és que la grandesa no resideix només en guanyar, sinó en com es guanya. No és fàcil aixecar-se i seguir remant a contracorrent després de perdre els tres primers partits de lliga. Això ens parla de la personalitat, el compromís i la il·lusió del Cadet C. Un equip que cada dia agrada més a la graderia del Nou Sardenya, no només pel futbol qualitatiu que genera i que cada setmana progressa, sinó perquè amb només 18 gols en contra, és una de les plantilles menys golejades del club.

 

Començava aquest article parlant de la importància dels entrenadors dintre del vestidor. Doncs bé, no tinc cap dubte en afirmar que la solidesa i la consistència d’aquest equip ve generada per una creença absoluta dels jugadors cap allò que es fa. Competint amb passió, il·lusió i caràcter poden tenir la glòria a tocar.

acidH TEB FederacioAcell