Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ÀNIMS QUIM!

>>> Un article de David Bley ( @DavidBleyG )

Greu lesió del jugador de l'Aleví B

Futbol Base

Les lesions són el pitjor enemic dels futbolistes. T'allunyen del terreny de joc i t'impedeixen fer allò que més t'agrada. És una barrera injusta entre les teves botes i la pilota. No obstant enforteixen la ment i provoquen un nou sentiment: valorar allò que has fet per pròpia voluntat fins ara. Un enfortiment i valor necessaris per un jove jugador.

 

Fa un parell de setmanes en Quim Roura, jugador de l’Aleví B, va tenir un contratemps durant el partit que enfrontava l’Europa i el Sant Andreu. En una acció desafortunada, en Quim va rebre una passada aèria a l’espai entre la defensa andreuenca. El porter rival va sortir per intentar atrapar la pilota però el jugador escapulat va tocar abans l’esfèrica, tot i que no va poder esquivar el porter i es va dur una forta topada, amb la mala sort que en el moment de caure, va xocar amb l’espatlla esquerra contra la gespa. Resultat; fractura de la clavícula.

 

Totes les lesiones són difícils de païr, algunes més que d’altres, però és cert que són com una taca fosca dins el sistema emocional del futbolista i de l’equip. És un cop dur per al jugador. La idea de veure’s fora de la dinàmica d’entrenaments i partits no és una situació agradable, però també és una sacsejada anímica per tota la plantilla. Des d’aquestes línies volem donar molts ànims al Quim Roura i a tots els jugadors del club que han patit una lesió i que en Quim els representa en aquest article.

Futbol Base

 

Probablement és la cosa més odiosa que genera aquest esport, i és una tasca molt complicada no ensorrar-se en moments ardus. No rendir-se mai és la missió. Tornar a somriure amb la pilota als peus, l’objectiu. Per això tota la plantilla estarà al seu costat per fer una bona recuperació i que aviat torni a enfundar-se la samarreta escapulada. Ànims Quim i, per extensió, tots els lesionats del club: tornareu a guanyar!

acidH TEB FederacioAcell