Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

BENJAMÍ D: ELS INVENCIBLES

>>> Un article de David Bley ( @DavidBleyG )

Encara no coneixen la derrota

Futbol Base

L'equip dirigit per Miguel Llorente és l'únic de l'Europa que encara no ha perdut cap partit de lliga, amb un balanç de 17 victòries i 3 empats. A dia d'avui, la temporada està sent excel·lent, no només pels grans números de la plantilla sinó per tota l'evolució d'aquest col·lectiu. Sens dubte aquest serà el gran any del Benjamí D.

 

A banda de ser l’únic equip de tot el club imbatut, és també el segon màxim golejador de l’Europa amb 116 gols, només superat per l’Aleví H que en porta 128. Gran part d’aquestes grans xifres d’anotacions són gràcies als 27 gols de Roc, pichichi de la plantilla. A més, els nanos d'en Miguel són el tercer conjunt que menys gols encaixa, només superat per l’Infantil A que en duu 12 i el Cadet C amb 19. El curiós d’aquest menut equip escapulat és que se li ennuega el Camp de l’Àliga. El cas és que només s’ha deixat punts jugant com a local i, per pocs encontres que se’ls hagi escapat, han empatat els 3 partits a l’estadi de l’Europa.

 

Els únics rivals que han estat capaços d’emportar-se alguna cosa positiva han estat el Don Bosco (2-2), el Trajana (2-2) i la Montañesa (1-1). El Benjamí D és el primer classificat del grup 8 de la Tercera Divisió Benjamí amb 54 punts en 20 partits jugats. Cal recordar que l’equip és íntegrament de primer any i que està competint contra rivals d’edat superior per guanyar el títol final. També hem d’esmentar que els 11 jugadors que conformen la plantilla estan jugant per primera vegada en el futbol federat. I és que tots provenen de l’Escola de l’Europa. Precisament un dels motius de l’èxit d’aquest grup resideix en la il·lusió de disputar una competició oficial de la Federació Catalana.

 

Futbol Base

 

Fent quatre pinzellades tàctiques, l’equip basa la seva solidesa en la consistència de les línies, ajuntant de manera ordenada la fase defensiva amb la fase ofensiva. Surten amb les indicacions d’exercir una forta pressió avançada i li imprimeixen molta intensitat i ritme de joc a la pilota, que és el factor principal que els fa guanyar els partits. El conjunt de Miguel i Víctor prepara l’sprint final de temporada amb humilitat però també amb ambició, sabent quines són les seves capacitats i sent conscients que el rendiment està molt per sobre de les expectatives creades a principi de temporada. La motivació d’aquesta plantilla, la ‘pinya’ que hi ha al vestidor i sobretot la capacitat d’aprendre nous conceptes pot dur el Benjamí D a fer una temporada de somni.

acidH TEB FederacioAcell