Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'INFANTIL CAU A SETZENS DEL MIC

Resum de la participació al torneig 2013

Futbol Base

La que sempre s'ha dit com 'loteria' dels penals ha deixat fora de la competició del MIC (Mediterranean International Cup) l'Infantil A de l'Europa, representant del club en el més prestigiós torneig de base del món. L'equip gracienc s'havia classificat pels setzens de final de la competició després de perdre el primer partit de la fase de grups i guanyar els altres dos, necessaris per passar.

 

En el el primer partit de tots, els japonesos de l'Hajaxs FC van derrotar l'Infantil A per 0-1 en partit jugat a Mont-Ras. Confiats en les seves possibilitats, els jugadors graciencs van fer els deures en els dos partits següents i van obtenir la classificació per setzens. Així, van imposar-se 0-4 al Shelbourne FC d'Irlanda a Platja d'Aro el dijous al matí i per la tarda, a Santa Cristina d'Aro, la victòria va ser per 3-2 davant el Petroleros del Zulia de Veneçuela.

 

Divendres Sant, l'equip es jugava a un únic partit classificar-se per vuitens de final. El rival, el Mongo Football. El duel es va disputar de nou a Platja d'Aro i va finalitzar sense gols. Els penals van deixar un 4-3 favorable al conjunt australià, qui va obtenir el bitllet classificatori. Per la tarda, però, el propi Mongo va ser eliminat de la següent ronda pel potent FC Porto.

 

Futbol Base
Un dels gols de l'Ifantil A durant la competició

Futbol Base
Així es va celebrar una de les quatre dianes contra el Shelbourne d'Irlanda

Fotos: David Grau ( remimages.com )

acidH TEB FederacioAcell