RESUM DE TORNEJOS DISPUTATS DURANT LA SETMANA SANTA

Participació de quatre equips de base

Futbol Base

Un total de quatre equips del Futbol Base federat del Club Esportiu Europa van participar la setmana passada en diferents competicions i tornejos celebrats arreu de Catalunya. En aquest article especial repassem les seves actuacions i participacions en format de resum de la seva evolució i resultat final en aquests trofeus de Setmana Santa.

Infantil A: Setzens de final del MIC

La plantilla de Nacho de Prada va disputar la competició més prestigiosa del món d'aquestes dates. El conjunt escapulat va arribar fins els setzens de final del MIC (Mediterranean International Cup) i va caure eliminat als penals després d'empatar a 0 contra el Mongo Football australià. D'haver-se classificat, l'Europa s'hagués enfrontat al FC Porto, el cèlebre equip lusità, als vuitens de final.

Futbol Base

Aleví A: Quart classificat al Trofeu Mediterrani de Tordera

Els petits escapulats van classificar-se per les semifinals de la categoria del torneig internacional jugat al Maresme. L'equip de Sergi Garcia va quedar a les portes de la final i és que va perdre per 0-1 contra Gødvad GIF danès. La derrota va pesar en el partit de consolació i el SV Norden Nordwest 1898 alemany va guanyar l'Europa per 4-1. Tot i això meritosa quarta plaça de l'Aleví A per recuperar sensacions i encarar amb força el tram final de lliga.

Aleví B: Campió del torneig de Sant Quirze de Besora

L'únic guanyador d'algun torneig de Setmana Santa va ser l'Aleví B. El conjunt gracienc va mostrar-se molt sòlid durant tota la competició i va afrontar els partits amb molta confiança i il·lusió. L'equip va derrotar el Vic Riuprimer per 3-1 a la final. L'única nota negativa va ser la lesió d'Adrià Cavero. Des d'aquí tota la plantilla li envia una abraçada molt forta i tot el suport possible. Per cert, destacar la bona planificació i el magnífic tracte dispensat per la gent del Sant Quirze.

Futbol Base

Benjamí A/B: Quart classificat a Sant Quirze de Besora

Un combinat de jugadors del Benjamí A i B també van disputar el torneig de la comarca d'Osona. José Guerrero va dirigir-los i la formació va arribar a les semifinals però va perdre contra el Torelló per 3-1.