Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TOT EL QUE CAL FER PER PROVAR PER JUGAR AMB L'EUROPA

S'obre el període de sol·licitud de proves

Futbol Base

L'àrea esportiva del Futbol Base del CE Europa obre enguany un nou procés de selecció per a jugadors en edat base que vulguin competir a nivell federat amb els colors del club gracienc. Per accedir a aquestes proves cal omplir un formulari que es pot descarregar en aquesta web o omplir directament a les oficines del club,

 

Si es tria per fer-ho de forma presencial, cal dirigir-se al c/ Secretari Coloma, 140, de dilluns a divendres d’11 a 14 i de 17 a 20 hores. Sinó, és suficient amb descarregar aquest formulari i enviar-lo a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Les proves estan obertes a tot tipus de jugador, ja sigui algú que actualment no practica aquest esport de forma federada o algú que ja milita en un altre club federat en aquesta temporada actual, la 2011/2012.

 

En aquest darrer cas, el sol·licitant haurà d’accedir a les proves que realitza el CE Europa amb un permís signat pel seu club d’orígen. El club es reserva el dret a autoritzar a fer les proves als jugadors que, sota criteris coordinatius i esportius, escaiguin. El fet d’omplir el formulari no és condició unilateral de realització de les proves.

acidH TEB FederacioAcell