Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

JUVENIL B: "SERIA UN ERROR PENSAR QUE TENIM UN LÍMIT"

>>> Un article de David Bley ( @DavidBleyG )

Una ratxa de 10 victòries consecutives

Futbol Base

L'equip va arribar a ser l'últim de la classificació durant les set primeres jornades. Ara ha aixecat el vol i, després d'una gran remuntada, ja és quart. Ha passat de lluitar per fugir del descens a estar al capdamunt de la taula. Avui aprofundim dins un equip en ratxa, el Juvenil B del club. Amb només 1 punt en els primers 6 partits i enfonsats al pou de la classificació, tot feia presagiar que el Juvenil B tindria per davant una temporada molt, i molt, complicada. Res més lluny de la realitat.

 

L’equip encetava l’any amb una derrota molt contundent a camp de la Damm per 7 a 0. Els resultats no arribaven, la gent s’impacientava i la plantilla estava contra les cordes. A la setena jornada va arribar la primera victòria contra el Sant Gabriel per 3 a 1 al Nou Sardenya. El conjunt gracienc va encadenar bones actuacions amb d’altres més ensopides i va mirar tímidament llocs més alts de la taula. Fins que va arribar el moment clau de la temporada; jornada 17. El Juvenil B era tretzè amb 16 punts, en zona de descens. Visitava el Feliu i Codina per enfrontar-se a l’Horta, en el segon partit de, valgui la redundància, la segona volta. Els escapulats va guanyar per 2 a 3 i des d’aquell 2 de febrer a les 6 de la tarda que l’equip només coneix la victòria.

 

Ha guanyat tot els partits des d’aleshores. Horta, Santboià, L’Hospitalet, Sants, Llefià, Sant Gabriel, Josep Maria Gené, Tecnofutbol, Penya Anguera i Sant Ignasi són les víctimes de la brillant ratxa de 10 victòries consecutives que l’equip concatena. Aquesta generació del 94-95 ha passat de viure una temporada fosca, enmig de la desagraïda lluita pel descens, a somiar amb els llocs de privilegi de la classificació. I només per dues coses fonamentals; convicció i confiança. La plantilla d’Òscar Sanchís està protagonitzant una de les progressions més destacades en els últims temps al nostre Futbol Base.

Futbol Base

Des d’aquesta secció hem volgut parlar amb els 3 capitans, 'Fidi' Bernabeu , Pablo Tramullas i Joan Muñoz, per conèixer una miqueta més a fons l’interior d’un grup que està duent a terme una gesta èpica.

 

Quina és la clau de la remuntada?
(Fidi) La clau va ser confiar en nosaltres mateixos i creure que cap equip de la lliga era millor. Havíem de seguir fent les coses com fins llavors i jo crec que els bons resultats havien d'arribar tard o d'hora.

 

Què va passar en el primer tram de la lliga?
(Pablo) Possiblement els mals resultats obtinguts a la primera volta van ser per culpa d'un excés de confiança, provocada per, precisament, una gran segona volta que havíem fet la temporada anterior, i els mals resultats encadenats en les primeres jornades que van fer minvar la nostra confiança.

 

On està el sostre de l'equip?
(Joan) Penso que seria un error pensar que hi ha un límit, l’única manera d’aconseguir nous objectius és pensar que no tenim cap sostre i lluitar per aconseguir sempre el màxim. Al formar part d’una planter de futbol formatiu hem de creure que podem millorar cada dia i intentar superar-nos entre nosaltres, no posar-se límits com a jugadors ni com a equip perquè hem demostrat que som capaços de grans coses encara que el principi hagi estat dur.

 

Quins són els objectius fins a final de temporada?
(Fidi) Quedar campions ja resulta matemàticament impossible, però un repte bonic seria acabar la lliga segons. Serà complicat perquè el Sants ens porta dos punts d’avantatge però té dos partits menys. Tot i això, acabar la lliga on som ara és una gran fita tenint en compte com va començar tot

 

Com valora el vestidor la temporada actual?
(Pablo) A falta d’algunes jornades pel final de la lliga, valorem la temporada com a bastant bona, gràcies a la segona volta que hem fet. Tot i això, sabem que vam desaprofitar la primera, i qui sap què hagués passat si haguéssim obtingut millors resultats.

 

Quins són els èxits i els defectes d'aquesta plantilla?
(Joan) L'èxit d’aquesta plantilla és que som un gran grup humà, a part de les qualitats tècniques que tinguem individualment, formem una gran pinya. Des del moment que entres dins del vestidor t’adones de la complicitat i la confiança que hi ha entre nosaltres. Per contra, el defecte recau a vegades en la manca d’agressivitat i en un excés de confiança en la qualitat tècnica, no hem d’oblidar mai que cada partit independent del rival cal estar molt ficats.

 

El Juvenil B rep el Júpiter aquest diumenge a les 17 hores al Nou Sardenya en busca de l’onzena victòria consecutiva i mirant de seguir amb aquesta esplèndida ratxa.

acidH TEB FederacioAcell