Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UNA JORNADA DE CAP DE SETMANA MARCADA PER LA PLUJA

>>> Un article de David Bley ( @DavidBleyG )

Fins a 9 partits suspesos a la base

Futbol Base

L’aigua va ser la gran protagonista de la jornada. Tots els duels de dissabte i diumenge van estar marcats pel temporal i van influir en els enfrontaments on sí es va jugar. Repassem tots els partits del Futbol Base del club amb les dades més importants a destacar en cada equip i emparellament. Així es va desenvolupar aquesta marcada jornada on alguns partits es van poder jugar ahir dimecres en ser festiu:

 

Gimnàstic de Tarragona – Juvenil A. Suspès.
El partit es jugarà el proper 8 de maig a les 19:30 hores del vespre. Els tarragonins són setzens mentre que l’equip d’Angoy és cinquè i ocupa posició d’ascens a Divisió d’Honor amb 49 punts.

 

Juvenil B – Júpiter. Jugat.
Amb resultat de 3 a 2. Gols de Pablo, Josep i Martí. Els escapulats van aconseguir l’onzena victòria consecutiva i es mantenen quarts amb 50 punts. L’Europa va jugar durant molts minuts amb un home menys.

 

Juvenil C – Atlètic Vilafranca. Jugat.

Amb 2 a 0 al marcador. Doblet d’Àlex Lozano. Els graciencs van aconseguir un triomf que els manté encara amb esperances de salvar-se. L’equip és quinzè amb 24 punts, a 5 de la permanència.

 

Sant Andreu – Juvenil D. Suspès.
Els nois de Jordi Almirall visitaven el camp del líder intractable. Els quadribarrats podrien haver-se proclamat campions en cas d’aconseguir la victòria. El conjunt de l’Àliga ocupa posicions de descens amb 29 punts, a només un de la salvació.

 

Cadet A – Damm. Jugat.
Derrota local per 3 a 4. Gols escapulats de Kazuki i doblet del pitxitxi Ignasi Gutiérrez. Partit molt vistós jugat al Nou Sardenya. El conjunt de Cristian Márquez es col•loca desè amb 33 punts, a dos dels llocs que donen accés a la Copa Catalunya.

 

Bellvitge – Cadet B. Jugat.
1 – 0 final. Els de Tomás Casasola són catorzens amb 16 punts.

 

Cadet C – Penya Anguera. Jugat.
Amb empat a 3. Gols de Robert, Sergio i Soto. Resultat gris pels escapulats, que tot i seguir líders han vist com el Catalònia ha escurçat distàncies i ja és a només dos punts. L’Europa és primer amb 64.

 

Cadet D – Montañesa. Jugat.
I un altre empat a 3. Els golejadors van ser Paolo, per partida dobla, i Oriol. Els de Juan Ibarra són onzens amb 29 punts.

 

Infantil A – Sants. Suspès.
El conjunt de Nacho de Prada és líder de la classificació amb dos punts d’avantatge sobre el Santa Eulàlia i amb un partit menys.

 

Montañesa – Infantil B. Suspès.
La plantilla de Ramon Gatell se situa novena a la taula amb 43 punts a falta de disputar-se el partit.

 

Júpiter – Infantil C. Jugat.
Derrota per 2 a 0 en la visita a la Verneda. Els de Cesc de Bode són tretzens a la classificació amb 28 punts, empatats amb la Grama que marca la permanència.

 

Júnior – Infantil D. Jugat.
3 a 0. El ‘mètode Vera’ no va funcionar en la visitat al camp del líder. Tot i això, l’Europa continua setè amb 37 punts.

 

Júnior – Aleví A. Suspès.
Tot i això el partit ajornat es va jugar dimecres 1 de maig i va finalitzar 3-2. Els de Sergi Garcia es mantenen setzens amb 6 punts.

 

Damm – Aleví B. Suspès.
Al descans amb 2 a 2 al marcador. Gols d’Alejandro i Vice. A falta d’acabar-se el partit, els escapulats són vuitens amb 39 punts.

 

Aleví C – Santboià. Jugat.
Resultat d’1 a 4. Gol de Pau Amat. Els nanos de Fede no van poder superar el líder i continuen catorzens amb 23 punts.

 

Aleví D – Collblanc Sants. Jugat.
2 a 0 pels locals. Els golejadors de la matinals van ser Marc Ferré i Nico Medina. L’equip de Víctor Canal segella pràcticament la permanència i ocupa una còmoda novena posició amb 26 punts.

 

Aleví E – Guineueta. Jugat.
3 a 2. Gols de Pablo, Nil i Pol. Els de Carlos Quiros es mantenen quarts amb 49 punts.

 

Aleví F – Marianao. Jugat.
Derrota 0 a 1. Els d’Èric Blasco continuen cinquens amb 49 punts.

 

Aleví G – Martinenc. Suspès.
Tot i això el duel ajornat es va disputar el dimecres 1 de maig amb una victòria contundent escapulada per 9 a 0. Els golejadors van ser Aleix, Roger, Oriol i per partida dobla: Mario, Marc i Badri. Els de Miki Martorell són cinquens amb 51 punts.

 

Aleví H – Júpiter. Jugat.
Victòria local per 3 a 0. Gols de Luís, Álvaro i Jorge. El conjunt de Lluís Anglada es roman segon a la classificació amb 65 punts.

 

Santa Eulàlia - Benjamí A. Jugat.
Empat a 1 al marcador. Mario va fer la igualada pels escapulats. L’equip de Carlos Guzmán és novè amb 32 punts i segueix lluitant per mantenir-se a la màxima categoria l’any vinent.

 

Penitents – Benjamí B. Suspès.
Els de Jose Guerrero són tercers a la taula amb 54 punts.

 

Benjamí C – Badalona. Jugat.
Empat a dos. L’Europa es va avançar amb gols de Jordi i Pol. Els de Marcel ocupen una còmoda novena posició amb 39 punts.

 

Benjamí D – Sant Andreu. Jugat.
5 a 0. Victòria de prestigi dels graciencs en el derbi de la jornada per seguir l’estela del líder. Doblet de Roc i Kaleb, Tomàs va fer el tercer. Els de Miguel Llorente són segons amb 64 punts.

 

El Benjamí E va descansar. El conjunt dirigit per la dupla Ion-Cristian és sisè amb 35 punts.

 

Llefià – Benjamí F. Suspès.
La plantilla comandada per Renato da Silva és setena amb 42 punts.

 

La Florida – Prebenjamí. Jugat.
2 a 3. Gols de Joao, Pol i Albert. Amb aquest triomf, l’equip dels germans Chipantasi se situa quart a la taula amb 56 punts.

acidH TEB FederacioAcell