Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA LLIGA, EN JOC

>>> Un article de David Bley ( @DavidBleyG )

Cap de setmana crucial a la base

Futbol Base

Fins a nou equips de les categories base de l'Europa es juguen objectius molt importants en aquestes dues jornades finals. Sis conjunts tenen encara opció de títol, mentre que n'hi ha tres que lliutaran amb totes les seves forces fins al final per tal d'intentar mantenir la categoria actual i evitar així un sempre dolorós descens de divisió.

 

Començarem amb els que podem proclamar-se campions aquest mateix cap de setmana:

 

Infantil A

 

L’equip de Nacho de Prada rep el Bellvitge dissabte a les 15:00 h. al Nou Sardenya. El conjunt escapulat només necessita sumar un punt per proclamar-se campió i certificar l’ascens a la Preferent Infantil. Una ensopegada del Santa Eulàlia, el segon classificat, també els serviria per quedar en primera posició.

 

Cadet C

 

El grup d’Edu Jové necessita una victòria contra el Sants dissabte a les 17:00 h. al Nou Sardenya per aconseguir el títol de lliga, i és clar, pujar a la Preferent Cadet. En cas de desfeta escapulada, i si el Catalònia guanya el seu partit, viuríem un final èpic en l’última jornada: Catalònia-Europa. De tota manera, si els graciencs fan la seva feina, aniran a l’Escola Industrial ja com a campions. Per tant podria donar-se el cas que l’Europa visqués una festa dissabte al vespre amb dues lligues a la butxaca.

Futbol Base

Anem a repassar els que encara tenen possibilitat, però que ho tenen més cru:

 

Alevi H

 

Els nanos de Lluís Anglada encara tenen alguna mínima opció d’endur-se la lliga. Han d’esperar que el CP Sarrià, líder incontestable de la competició, perdi els dos partits que queden i l’Europa tregui els 6 punts.

 

Benjamí B

 

Situació similar per l’equip de José Guerrero. Són segons a quatre punts del CP Sarrià. Necessiten que el seu rival ensopegui en aquestes darreres dues jornades i ells aconsegueixen un parell de victòries.

 

Benjamí D

 

El conjunt de Miguel pot posar la cirereta final a una sensacional temporada. Aquest dissabte juga a cara o creu un partit vital pel títol de lliga. Segon contra primer, o en altres paraules Europa – Meridiana. En cas d’aconseguir la victòria, els menuts escapulats es posarien líders de la competició a falta d’una jornada.

 

Prebenjamí

 

Els més petits de la base de l’Europa també tenen possibilitats de ser campions. El grup dels germans Chipantasi necessita que el Sant Joan Despí perdi en el seu duel directe contra el Pujades i ells, és clar, aconseguir la victòria per posar-se en primera posició a falta d’una jornada.

Futbol Base

Anem ara a repassar els que s’estan jugant la permanència:

 

Juvenil D

 

A falta que es disputi el seu partit endarrerit contra el Sant Andreu, els escapulats estan a un punt de la salvació a falta de dues jornades. Els seus propers rivals seran Montañesa i CP Sarrià. Ambdós sense res en joc.

 

Infantil C

 

L’Europa ocupa posicions de descens a falta que es confirmi la victòria contra l’Horta del passat cap de setmana. Un partit que es va suspendre quan els graciencs anaven guanyant. L’Infantil C se la jugarà contra el Sant Cugat i el Ripollet.

 

Aleví C

 

Els escapulats es van complicar la vida en perdre la setmana passada contra el Bellvitge. Ara se la jugaran diumenge a cap del Sant Gabriel. Una victòria els podria donar la salvació matemàtica, si no volen estar obligats a vèncer el Barça en l’última jornada. De moment però, els graciencs continuen fora del descens.

acidH TEB FederacioAcell