Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

FI DE LES PROVES D'ACCÉS

El club ja no farà nous 'tests' a futbolistes

Futbol Base

El CE Europa ha donat per finalitzat el procés de selecció i proves de futbolistes provinents d'altres clubs, d'escoles o fins ara inactius durant la darrera temporada. Aquest procés va quedar tancat ahir dia 4 de juny. Les segúents proves es realitzaran només a jugadors ja citats i seleccionats prèviament aquests dies. Les noves inscripcions a proves de base hauran d'esperar al maig de l'any vinent.

 

Durant els propers dies del mes de juny, la coordinació esportiva de base del CE Europa acabarà de perfilar, en la seva majoria, els diferents equips formatius de l'entitat. Els estadis del club seguiran acollint diverses proves però només amb aquells jugadors prèviament seleccionats i ja informats pel club i que segueixen amb el seu procés de 'test' futbolístic. Des d'ahir, l'entitat no admet noves inscripcions ni peticions de proves que no siguin dels jugadors expressament citats i convocats per la direcció esportiva.

 

Els interessats en formar part de l'Europa hauran d'esperar al procés de selecció de la propera temporada o bé esperar a rebre una oferta formal provinent directament del club. El formulari d'inscripció del portal web ja no tindrà validesa en aquest final de l'exercici 2012/2013.

acidH TEB FederacioAcell