Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL PROGRAMA DE L'ACTE SOLIDARI DE PRESENTACIÓ DE LA BASE

Segueix la festa de diumenge al minut

Els responsables de la realització de l'acte de presentació del Futbol Base i l'Escola de Futbol han comunicat a les famílies i, per extensió, a tots els lectors del lloc web oficial, el programa horari que seguirà la festa solidària i futbolística d'aquest diumenge, on molts factors, també el solidari, s'uniran abans de la disputa del partit Europa-Palamós.

 

>> La presentació del Futbol Base i l'Escola de Futbol

 

Aquest serà el quadre horari del popular acte de tota la famíia de base:

 

10:15h - Convocatòria de tots els jugadors de l´Escola i F.Base
               A) Escola i Fundació al passatge peatonal entre els edificis i l´Estadi
               B) Alevins, Infantils, Femenins : porta –Secretari Coloma- al costat de les oficines
               C) Cadets, Juvenils i Europa B : porta – Sardenya- al costat d’Europolis

 

10:30h - Himne de l’Europa i entrada de la bandera
10.35h - Entrada i presentació de tots els equips a la gespa de l´Estadi.

10.45h - Formació d’un gran mosaic a la gespa amb tots els jugadors de l´Escola, Futbol Base i representants de les penyes i treballadors
11:00h - Parlaments
11:20h - Himne de l’Europa. Sortida de la gespa de tots els jugadors i ubicació a la grada.
11:45h - Recollida famílies de jugadors a la grada
12:00h - Inici partit Europa - Palamós

Futbol Base

 

>> Recapte d'aliments

 

Al córner ubicat entre els carrers Camèlies i Secretari Coloma (on la rampa d'accés al pàrquing, davant la porta de la sala de premsa) es farà la recollida d'aliments per a totes aquelles famílies, socis, penyistes i aficionats que vulguin fer un donatiu en forma d'aliments de llarga caducitat (arròs, pasta, llegums...). El club torna a participar enguany en aquest acte en benefici de la gent més necessitada del barri de La Salut.

Futbol Base

>> Panenka pels 300 primers donatius d'aliments

 

La revista Panenka, patrocinadora de la samarreta del Primer Equip i entitat col·laboradora del club, repartirà 300 exemplars de franc de la seva publicació entre les primeres 300 persones que facin un donatiu d'aliments pel recapte el diumenge al matí al Nou Sardenya. Podeu llegir més detalls en aquest article .

 

>> Sorteig d'un viatge a Sardenya o Roma amb Grimaldi Lines

 

A l'estadi també estarà present la companyia Grimaldi Lines, nova col·laboradora del Club Esportiu Europa. L'empresa repartirà butlletes per valor de 1€ (diner destinat a la campanya solidària) i realitzarà un sorteig amb un premi per a 2 guanyadors diferents consistent en un viatge amb Grimaldi a Sardenya o Roma per a 4 persones en cambra exterior. Per a més detalls podeu consultar aquest article .

 

>> L'entorn de la festa

 

Durant l'acte hi haurà 'discomòbil', amb música ambiental per amenitzar la jornada. Els assistents també disposaran de diferents mostradors amb productes de marxandatge del CE Europa, una bona idea pensant ja en els regals de la propera festa de Nadal. 


>> El partit: Europa - Palamós

 

És sens dubte el gran premi final a tots els assistents: poder gaudir de l'encontre del líder de la lliga (l'Europa) contra el degà del futbol català (el Palamós). El duel donarà inici a les 12 hores i totes les famílies i jugadors de base estan convidats a romandre a l'estadi després de la presentació per gaudir amb tots els europeistes d'aquest duel.

 

acidH TEB FederacioAcell