Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LES ESTRELLES DE LA BASE

El resum més complet de la presentació

Pinterest

El matí de diumenge va acollir l'acte de presentació del Futbol Base i l'Escola de Futbol del CE Europa. En aquest article de ceeuropa.cat us oferim tots els detalls, els diversos manifestos i lectures que van tenir lloc i un enllaç a una completa i gran galeria cronològica d'imatges de la festa per tornar a viure l'acte.

 

Per veure les explicacions de l'acte d'una forma visual, us hem preparat una galeria de fotos a gran tamany a l'apartat del club dins la xarxa social Pinterest. A les imatges trobareu la descripció, nom per nom, de les persones que van tenir protagonisme a l'acte i gaudireu d'una visió inèdita de la festa. Per veure la galeria cal fer clic AQUÍ o accedir mitjançant la direcció pinterest.com/ceeuropa .

 

A continuació, us deixem amb els diversos parlaments, començant per la declaració de drets de l'infant que van llegir diversos jugadors de l'Escola formant la paraula 'drets'.

Futbol Base

Declaració de drets de l'infant escapulat

 

1- D · Sergi Wakefield (14 anys): Tinc dret a rebre una formació esportiva per a l'adquisició d'habilitats tècniques i tàctiques relacionades amb el futbol, on hi siguin molt presents els valors de l'esport. Tinc dret a rebre una formació que em permeti aconseguir el meu desenvolupament personal dins dels principis ètics, morals i socials fixats pel nostre entorn.

 

2- R · Miguel Ángel Ariosa (14 anys): Tinc dret a que em siguin respectades les meves conviccions religioses, culturals i morals. En aquest mateix sentit, tinc dret a ser protegit contra la discriminació racial i religiosa o d'una altra mena sempre en qualsevom moment que estigui desenvolupant una activitat vinculada al club. Tinc dret a ser valorat esportivament d'acord amb els criteris establerts al club i relacionats amb el rendiment esportiu, l'esforç i el progrés personal, així com les implicacions vers una convivència positiva.

 

3- E · Álvaro Medina (14 anys): Tinc dret a ser informat pels professionals del club sobre els criteris de selecció i baixa de jugadors. Tinc dret a desenvolupar la pràctica del futbol en condicions d'higiene i seguretat adequades.

 

4- T · Cristina Fernández (13 anys): Tinc dret a desenvolupar la pràctica del futbol en un clima positiu que fomenti el respecte entre les persones. Tinc dret a que sigui respectada la meva dignitat personal i la meva integritat física.

 

5- S · María Martín (13 anys): Tinc dret a participar en les activitats que organitza el club d'acord amb els criteris i canals establerts al respecte. Tinc dret a sol·licitar ajudes econòmiques, d'acord amb els criteris del club, per tal de compensar possibles mancances de tipus familiar i garantir així la meva continuïtat dins la institució.

 

6- Representació de les famílies · Pere Bonel (pare de Marc Bonel): Tinc dret a rebre sancions amb finalitat reeducativa. Tinc dret a que es respectin tots aquests drets.

Futbol Base

 

Acte seguit, la presentació va comptar amb el parlament de diferents jugadors del Futbol Base, que van llegir el decàleg de l'esforç, formant aquesta paraula lletra per lletra.

 

Decàleg de l'esforç

 

1- E · Adrià Ortega (Aleví B): L'esforç ens fa créixer com a persones. L'esforç implica responsabilitat, solidaritat, honestedat i fortalesa.

 

2- S · Jan Capell (Aleví D): La trajectòria del nostre equip depèn en gran mesura de l'esforç individual de cadascú de nosaltres.

 

3- F · Jaume Font (Infantil B): Tots els esforços són importants en un equip encara que siguin de naturalesa diferent.

 

4- O · Carlos García (Infantil A): La utilització de l'esforç, la perseverança i la constància milloren en rendiment el meu equip.

 

5- R · Marc Rodríguez (Cadet C): L'esforç individual també ajuda a millorar la convivència dins del meu equip.

 

6- Ç · Pablo Tramullas (Juvenil B): L'èxit del meu club s'aconsegueix si l'esforç individual es posa al servei de l'equip i l'esforç col·lectiu d'aquest es posa a disposició del club.

 

El gran recapte d'aliments

 

Durant tot el cap de setmana, tant al Nou Sardenya com al Camp de l'Àliga, va tenir lloc un recapte d'aliments de gran èxit. Centenars de quilos de menjar de llarga durada es van recollir a les dependències europeistes. La parròquia del barri de La Salut serà la destinatària d'aquests aliments per repartir coordinadament entre la gent més necessitada del nostre entorn més proper.

 

Dos afortunats amb Grimaldi Lines

 

Al descans del partit que van jugar Europa i Palamós seguidament de la presentació i corresponent a la jornada de lliga de Tercera Divisió, dos afortunats van ser obsequiats amb un desplaçament d'anada i tornada (amb cotxe propi) en camarot exterior per a 4 persones a Sardenya o Roma -segons elecció-. Els números premiats de la rifa van ser el 175 (amb guanyador encara desconegut, que pot reclamar el premi a oficines) i el 213, corresponent a la imatge inferior, la del guanyador Miguel Ángel García Beato.

Futbol Base

Agraïment de la junta directiva

 

La junta directiva del CE Europa vol agraïr-vos a tots la vostra participació, implicació i resposta als diferents actes programats diumenge al matí amb motiu de la presentació del Futbol Base i l'Escola de Futbol.
 
Donat que el programa tenia un component educatiu i solidari, volem compartir amb vosaltres una cita de Benjamin Franklin: "Parla'm i ho oblidaré, ensenya'm i ho recordaré, involucra'm i ho aprendré".

Esperem mantenir encesa la flama dels drets amb la vostra col·laboració, esforç i solidaritat al llarg de la temporada.
 
Pinterest

 

acidH TEB FederacioAcell