Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SESSIÓ ESPECÍFICA DE PORTERS

Treball conjunt amb el Primer Equip

L'inici de l'any 2014 ha unit els porters del Primer Equip i els del Futbol Base en unes sessions específiques de millora de la tècnica i les característiques d'aquesta sempre tan peculiar i complicada posició d'un jugador. Els mestres, els porters Rafa Leva i Eloi Mir i el preparador de porters Toni Ribas, tots ells coordinats pel segon tècnic de la primera plantilla, Dani Contreras.

Futbol Base

 Els més menuts (i menudes, donat que també hi havia porteres) del CE Europa van protagonitzar el seu particular 'clínic' sota les instruccions dels tècnics especialitzats de la plantilla i els dos porters del Primer Equip. Tal com comenta Dani Contreras "la idea era valorar els errors o les carències més habituals. Toni Ribas va fer una valoració prèvia dels problemes propis de la demarcació en aquesta edat, ja sigui de posició o durant el joc".

Futbol Base

 En aquest sentit, Ribas afirma que "el Futbol Base de l'Europa té un potencial enorme. Tots hem participat d'això encantats. En Rafa Leva i l'Eloi van ser els primers d'apuntar-se". Podeu veure el resum d'aquestes sessions i les opinions de diversos porters de la base al vídeo de BTV que podeu reproduir en portada d'aquesta web.

Futbol Base

 

 

acidH TEB FederacioAcell