Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

OBERTA LA LLIGA DE PARES/MARES A L'ESCOLA I EL FUTBOL BASE

Inici del període d'inscripció de familiars

Com és habitual en les darreres temporades, l'Escola de Futbol del CE Europa, en la segona etapa del curs, obre la lliga de pares i mares. Enguany aquesta competició escolar està també dirigida al Futbol Base. El divendres 31 de gener és el dia límit per formalitzar la inscripció en aquesta lliga tan singular i divertida.

 

No només els més menuts de la casa salten a la gespa a disputar els seus partits escolars. També els seus pares i mares poden fer-ho en 4 singulars jornades de de finals de gener a juny. Una altra manera d'acabar d'unir les famílies i el joc a banda de la també tradicional competició d'aficions animadores. La inscripció per a la lliga és, naturalment, del tot gratuïta. Només cal posar-se en contacte al telèfon d'oficines 932 102 551 de 10 a 14 i de 17 a 20 hores de dilluns a divendres.

 

Per formalitzar correctament la inscripció cal aportar nom i cognom del pare o mare, equip on juga el fill al club, un telèfon i un correu electrònic. La data límit és, recordem, el divendres 31 de gener. Amb totes les peticions inscrites es configuraran els equips i els familiars rebran la notificació del desenvolupament dels partits.

Futbol Base
Familiars celebrant el trofeu a les millors aficions de l'Escola en la passada festa del mes
de juny de 2013. Ara és el torn de tornar a saltar a la gespa per vestir de curt pares i mares


acidH TEB FederacioAcell