Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

INFANTIL I ALEVÍ AL MIC 2014

Presència de l'Europa al popular torneig

Dos equips del Futbol Base disputaran, un any més, una edició del MIC, un dels tornejos més prestigiosos del panorama mundial que es juga a la Costa Brava. Doble duel britànic per als equips graciencs: Infantil A – Sporting First Touch i Aleví A – Liverpool. Una Setmana Santa més, l'Europa no falla a la cita internacional.

 

Aquest és un torneig que convoca els millors clubs i seleccions del concert global; combinats com la selecció del Brasil o de de Qatar, clubs com el Barça, l’Espanyol, el Reial Madrid, el Villarreal, l’Athletic Club de Bilbao, l’Elx, l’Inter de Milà, el Liverpool, el Porto, el Manchester United o l’Acadèmia Aspire s’apleguen a la Costa Brava per a construir una competició espectacular amb un nivell molt elevat de futbolistes. A banda de clubs de l’elit internacional, també competeixen equips de Colòmbia, Israel, Estats Units, Irlanda, Mèxic o Holanda, entre d’altres.

Futbol Base
Infantil A de l'Europa

Futbol Base
Aleví A de l'Europa


A aquests conjunts se li afegeixen entitats catalanes com el Girona, el Sabadell, el Jàbac, l’Hospitalet i, és clar, l’Europa. Enguany, representaran el club escapulat l’Infantil A i l’Aleví A. L’Infantil A disputarà el duel més atractiu de la primera fase contra els anglesos de l’Sporting First Touch dimecres 16 d’abril a les tres de la tarda, a l’estadi de Mont-ras. La resta de rivals del grup són el Blanes i el Hapoel Ramat Gan d’Israel. Per la seva banda, l’Aleví A debutarà contra un dels equips amb més entitat i renom del torneig; el Liverpool. Els escapulats jugaran contra l’històric conjunt de la Premier League dimecres a les tres a de la tarda a l’estadi de Palamós. Els altres contrincants del grup són el Calella Santa Susanna i el Soccer Club Fusaguasa colombià.

 

Podreu anar seguint el torneig i els horaris dels partits a través de la pàgina web del MIC i, en acabar la competició, repassar un resum de la participació escapulada en aquesta pàgina web oficial. A continuació us oferim els horaris i emparellaments ja coneguts de la fase de classificació:

Futbol Base

 

acidH TEB FederacioAcell