Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TÍTOL I GLÒRIA PEL JUVENIL C

Campions de la Primera Divisió!

El Juvenil C es converteix en el tercer equip del club en guanyar la lliga. A falta de dues jornades, l’equip de Juan A. Escobedo s’assegura la primera posició i assoleix l’ascens a Preferent. Objectiu complert per a una plantilla que va rebre homenatge en el partit de play-off del Primer Equip. Una unió de jugadorspersuadida pel treball. El Juvenil C s’ha proclamat campió del Grup 4 de la Primera Divisió després de superar el Lloreda per 4 a 3 aquest passat cap de setmana i aprofitar l’ensopegada del rival, un molt digne Catalònia.

Futbol Base

El 'leitmotiv' de tota la temporada ha estat una frec a frec constant entre l’Europa i el Catalònia, dos equips que fins l’últim moment han estat sospirant per alçar el títol. L’any ha estat un estira i arronsa entre dos grans conjunts que finalment s’han endut els escapulats. Tot i aquesta lluita sideral, altres equips com la Muntanyesa, la Guineueta o l’Alzamora han assetjat el capdavant de la classificació durant molts trams de la temporada. L’Europa ha conquerit la primera posició i l’ascens a Preferent gràcies al pragmatisme del seu model de joc; amb una clara voluntat associativa en la fase ofensiva i una alta intensitat defensiva per minimitzar les virtuts dels rivals i forçar l’errada contrincant.

Futbol Base

Fruit d’aquesta aposta futbolística s’entenen les xifres assolides. A falta de dues jornades, els graciencs són l’equip més golejador de la categoria amb 96 gols a favor i el menys golejat, només 27 en contra. Gran part de l’èxit s’entén per la destacada empenta final de campionat on l’Europa porta 8 victòries consecutives que l’han acompanyat a assaborir l’objectiu final. El Juvenil C és un grup on la immensa majoria de jugadors són de primer any i on, en molts casos, s’han enfrontat a futbolistes d’edat superior. Ha estat una plantilla molt forta anímicament, que s’ha sabut sobreposar als moments complicats a base de mentalitat competitiva i temperament.

Futbol Base

Amb una atmosfera de treball idònia i un grup de jugadors altament equilibrat l’Europa ha pogut cantar victòria i endur-se l’estimada primera posició que atorga l’ascens a Preferent. La plantilla del Juvenil C està composada per Sergio, Roger, Borja, Raymond, Marc F., Tacià, Biel, Domènech, Guillem, Lozano, Toni, Daylin, ‘Cisco’, ‘Puma’, Víctor, Carles, Óscar, Aleix i Xavier, Varona i Marc V. Cos tècnic; Juan i Patxi.

acidH TEB FederacioAcell