Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

HOMENATGE ALS DOS DARRERS CAMPIONS DEL FUTBOL BASE

Infantil A i Aleví A pugen a la màxima divisió

Fent clic aquí, arxiu 'ZIP' amb 10 fotos de l'homenatge (15 MB)*

L’Infantil A i l’Aleví A guanyen la lliga en l’última jornada i assoleixen l’ascens a la màxima categoria de les seves respectives etapes (Divisió d’Honor i Preferent). Ambdós conjunts completen amb victòria una temporada molt intensa, treballada i amb una merescuda recompensa amb posterior homenatge a l'estadi. Tots dos equips van ser protagonistes, davant 3.250 persones, en els instants previs a l'Europa-Socuéllamos de play-off a Segona B. Els integrants de les dues plantilles van rebre un homenatge i es van fer la foto amb l'onze del Primer Equip.

L’Infantil A necessitava la victòria contra el Sabadell, tercer classificat, per a poder proclamar-se campió de lliga. Última jornada, rival dur i l’exigència de sumar tres punts per assaborir la glòria. El duel va posar-se ben aviat de cara gràcies al gol de Víctor Vilajosana al primer minut del partit. Abans d’arribar al descans, Iñaki i Pol Tarrida posaven el 3 a 0 al marcador que anunciava la conquesta del títol a només 35 minuts. Gabriel va posar el definitiu 4 a 0 per segellar la lliga i tancar una temporada molt lluitada i treballada. On la tenacitat i la unió de jugadors i cos tècnic ha fet possible la consecució del campionat i l’ascens a Divisió d’Honor.

Alevinf 1

Premi merescut després d’una etapa de dos anys i molts mesos de feina rigorosa, dedicació i voluntat de millora de tot l’equip. Ja és la tercera lliga que aquesta generació guanya després de ser dues vegades campions a l’etapa aleví. L’Europa ha quedat en primera posició amb 76 punts, 3 més que el Marianao Poblet, molt bon rival amb qui ha estat competint tot l’any al capdavant de la classificació. Els escapulats han aconseguit unes xifres de 24 victòries, 4 empats i 2 derrotes. 82 gols a favor i només 12 en contra. La plantilla ha estat formada per Noé, Jaume S., Carles, Pep, Gerard, Carlos, Adolfo, Ramon T., Max, Eyob, Pol B., Víctor, Iñaki, Pol T., Jordi, Sergi, Gabriel i Jaume B. Entrenadors; Ramon Gatell, Guillem Josa, Enric Vargas i la col•laboració d’Òscar Belis i Carlos Guzmán.

L’Aleví A havia de puntuar contra la totpoderosa Damm per poder certificar el campionat i posar el fermall d’or a una temporada molt competida. El partit va començar amb un ritme frenètic, dos rivals jugant de tu a tu. L’Europa es va avançar primer amb un gol de Pep Llorens, però la Damm tombava el marcador i girava el signe del partit, 1 a 2. Però Ian Porqueras va posar l’empat i la tranquil•litat als pocs minuts del gol cerveser. Arnau Gallifa abans del descans va fer el 3 a 2. El marcador no es va moure a la represa i els escapulats van proclamar-se campions de lliga i aconseguien l’ascens a Preferent. Recompensa a una temporada molt suada i plena d’esforç per part d’uns jugadors que amb il·lusió i constància han treballat per progressar. On l’esperit col•lectiu ha estat la gran força de l’equip.

Els escapulats han quedat primers per davant del Júpiter, gran rival que fins a l’últim moment ha estat lluitant pel títol, i el Badalona, equip que també ha lluitat pel capdamunt de la classificació. L’Europa ha fet 70 punts, 22 victòries, 4 empatis i 4 derrotes. 110 gols a favor i 48 en contra. La plantilla l’han composat Diego, Arnau, Marc Pueyo, Víctor, Raúl, Oriol, Santi, Joan Acero, Pep, Ian i Alejandro. Entrenadors; David Bley, Marc Borrull i Jordi Rivera.

Alevinf 2
______________________________________________________________________

* = Donat que, per motius de protocol, logística i seguretat, el departament de premsa es va veure obligat a no poder facilitar l'accés a peu de gespa a qui no fos un mitjà de comunicació gràfic o audiovisual per donar cobertura al play-off d'ascens, els pares i mares dels equips homenatjats no van poder quedar-se a peu de camp per fotografiar els protagonistes de l'Infantil A i l'Aleví A. Per donar resposta a la demanda fotogràfica, el departament de premsa va fotografiar la sortida de tots els jugadors i va fer la foto de família que veieu a la imatge superior. De franc i sense drets d'imatge associats, tothom qui vulgui pot descarregar-se un 'pack' de 10 fotos a alta qualitat (un pes total de 15 MB) enaquest enllaçper tal de poder guardar en l'arxiu familiar i futbolístic dels jugadors i les seves famílies el record d'aquest dia.

acidH TEB FederacioAcell