Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CITA HISTÒRICA PEL JUVENIL B

Jugarà la final de la Copa Catalunya

El Juvenil B tindrà aquest dissabte una gran oportunitat de passar a la història del club. L'equip dirigit per Óscar Sanchís disputarà a Sant Feliu de Llobregat, contra el Reus (dissabte a les 19:30 hores) la final de la Copa Catalunya de la categoria. L'equip ha deixat pel camí Lleida i Espanyol (1-2 contra els de la Terra Ferma i 0-2 contra els blanc-i-blaus), donant-se cita per un dia històric.

Al llarg de 107 anys d'història del club i les seves seccions, només tres copes de Catalunya figuren a les vitrines: les del Primer Equip sènior (1997 i 1998, contra el FC Barcelona) i la del Femení infantil (2007 contra el Badalona). En categoria juvenil i justament el mateix any que el Femení infantil (el 2007), el Juvenil B de l'Europa va disputar la, fins ara, única final de la Copa Catalunya. L'equip llavors entrenat per Jordi Roger, actual tècnic del Cornellà a Segona B, va perdre la final disputada a Canovelles als penals contra el Girona (1-1 a la finalització dels 90 minuts). 

Futbol Base
L'escenari de la final: Les Grasses de Sant Feliu de Llobregat

Enguany, el Juvenil B escapulat jugarà la segona final de la seva història, a Sant Feliu de Llobregat, al nou terreny de joc del Santfeliuenc, aquest dissabte 14 de juny a les 19:30 hores. Contra el Reus, els graciencs buscaran fer història dins el futbol formatiu de l'entitat. Demà dimecres, ceeuropa.cat oferirà una entrevista amb el tècnic Óscar Sanchís i el capità Fidel Bernabéu. El propi dissabte, els mitjans del club cobriran en directe la final.

Futbol Base
El Juvenil B de l'any 2007 va rebre la copa de sotscampió de la Copa Catalunya

Futbol Base
El Femení infantil, l'any 2007, va guanyar el títol

acidH TEB FederacioAcell