Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ÓSCAR SANCHÍS I FIDEL BERNABÉU: "JUGAR LA COPA ÉS UN PREMI"

>> Una entrevista d'Àngel Garreta

Entrevista a tècnic i capità del Juvenil B

El Juvenil B és, sens dubte, l'equip de moda aquests dies. El quadre gracienc s'ha classificat per la final de la Copa Catalunya de la categoria per segona vegada a la història i tindrà oportunitat, dissabte a Sant Feliu de Llobregat, d'alçar el primer títol. A ceeuropa.cat hem entrevistat tècnic i capità, Óscar Sanchís i Fidel Bernabéu, respectivament.

Com està vivint l'equip el fet de disputar la final de la Copa Catalunya?

(Óscar Sanchís)
Els jugadors es troben molt contents i il·lusionats. Teniem moltes esperances després de veure la temporada de lliga que haviem fet. Ells mateixos em deien, quan els felicitava pel final de temporada, que no, que no encara, que ens queda la Copa Catalunya, que no hem acabat. Això diu molt de la seva motivació.

(Fidel Bernabéu)
La Copa Catalunya és la cirereta del pastís a una temporada inoblidable. Per nosaltres arribar aquí és un premi, i quan vam guanyar a camp del Lleida ens vam adonar que podíem fer grans gestes en aquest torneig. L'equip ha acabat la temporada amb molta confiança en el nostre joc, i la victòria de l'altre dia a camp de l'Espanyol n'és el clar exemple. Sabíem que era un gran rival, però vam jugar sense complexos i amb les màximes ganes, i tot va sortir perfecte. Ara hem arribat a la final, i donarem tot el que estigui en les nostres mans per aconseguir aquesta Copa Catalunya juvenil que el club encara no té. Per aquest motiu, des d'aquí vull fer una crida a qualsevol aficionat europeista perquè el dissabte vingui a animar a Sant Feliu, nosaltres prometem no decepcionar-vos i donar el màxim per guanyar. 

Futbol Base
Óscar Sanchis (dreta) xerrant amb Xavier Lucas i Àlex Delmàs el passat 5 de juny

Jugar aquesta final entenem que deu ser més un premi que una pressió...

(Óscar Sanchís)
Absolutament. És un premi a la gran temporada que hem fet i sobretot és un premi pels nanos que acaben cicle, els de darrer any, que ja no tindran més etapa formativa juvenil. Molts seguiran al filial, però ja no com juvenils i això serà el màxim moment de culminació per ells.

Campionat de lliga, reconeixement públic a l'estadi, final de Copa Catalunya... poc més es deu poder demanar, oi?

(Óscar Sanchís)
Si sóc sincer, quan vaig veure treballar  els jugadors a la pretemporada sabia que fariem alguna cosa gran. Veia la intensitat d'entrenar i la qualitat de l'equip i a la llarga no m'ha sobtat el paper que s'ha fet a la lliga. Si hagués vist carències o falta d'alguna cosa, hauria dubtat, però estava convençut que seria un gran any. Per mi com entrenador, personalment, ha estat un gran plaer tenir aquests jugadors a les meves ordres. Em sento molt orgullós. Hi ha temporades que se't fan llargues i enguany s'ha fet curt!

(Fidel Bernabéu)
La veritat és que al principi de temporada pocs pensàvem que aniria com ha anat. Érem un equip de tres generacions diferents, i la majoria mai havíem jugat junts. Però l'adaptació va ser molt ràpida, en gran part gràcies a la gran família que vam formar ja des de la pretemporada. Guanyar la lliga ja va ser un final impresionant, disputar la Copa Catalunya un premi il·lusionant, i arribar fins a la final un fet que pocs imaginàvem i que hem d'aprofitar.

Futbol Base
Sanchís i Bernabéu van rebre, en nom del Juvenil B, un diploma de reconeixement
per la fantàstica temporada en la Diada del Soci

A nivell personal, quin creieu que és l'èxit de l'equip enguany? Amb què us quedeu?

(Óscar Sanchís)
Seria la paraula implicació. De tots, de tot el grup. Hi ha jugadors de darrer any, de segon any i de primer any, i tots plegats han fet una pinya boníssima i es porten entre ells 'de conya'. Tots són amics i és la clau de l'èxit d'un col·lectiu.

(Fidel Bernabéu)
Recordo la victòria a casa al derbi contra el Sant Andreu per 3-0. Va ser un partit per mi quasi perfecte que ens donava mig títol de lliga, a casa i contra un rival històric. Les sensacions han estat immillorables. A cada entrenament es notava que la gent disfrutava i estava molt a gust amb la resta. Per mi això ha sigut molt important, ja que si durant la setmana hi ha bon ambient i ganes de treballar, quan arriba el cap de setmana segur que les coses surten bé.

La fornada de jugadors que podrà donar el salt al Juvenil A, per trobar-se encara en edat juvenil, sembla de força garanties...

(Óscar Sanchís)
La Copa Catalunya ens està servint de 'test' per veure el nostre nivell real. A Preferent hem estat molt competitius, però faltava veure si podiem competir contra clubs de superior categoria, i davant Lleida i Espanyol vam descobrir que podiem competir contra equips més potents i que tindriem una bona base pel Juvenil A.

Futbol Base
Passadís d'honor a l'equip pel seu títol de lliga en partit del Primer Equip a casa

acidH TEB FederacioAcell