Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL 'PARTIT ESTRELLA' HAURÀ COBERT TOTS ELS "A" EN UN MES

Ben aviat, partits estrella de futbol femení

Partit EstrellaLa secció "Partit Estrella" de la web oficial, nova d'aquesta temporada i creada amb l'objectiu de fer sentir a tots els equips de base protagonistes mediàtics per un dia, haurà cobert, amb el partit d'aquest cap de setmana, tots els equips "A" del club de cada categoria en només un mes d'existència. Un dels propers objectius recents serà cobrir partits de futbol femení.

 
Cadet A, Infantil A, Aleví A i Benjamí A. En poc més de trenta dies, tots els màxims exponents de cada franja d'edat de la pedrera gracienca hauran tingut el seu protagonisme en portada de la web oficial amb prèvia exclusiva del partit i crònica amb fotos personalitzada. La secció "Partit Estrella" buscarà ara seguir cobrint la resta d'equips del club, on properament tindran protagonisme els juvenils (a partir del 'C' del Nou Sardenya) i també el futbol femení ja sigui modalitat futbol 11 o futbol 7.
 
Aquesta secció ha estat una de les més acollides en la història de les estrenes de ceeuropa.cat. Més de 2.000 persones han llegit les primeres cròniques d'aquest apartat en poc més d'un mes de vida. Tota aquesta cobertura informativa és possible gràcies a la coordinació de Pedro García (sotsdirector de ceeuropa.cat) i Pere Bernaldo (redactor), amb les col·laboracions fotogràfiques de 'Chiqui' García així com dels mateixos Pedro i Pere. A més a més, tots els delegats i entrenadors dels diferents equips faciliten molt la feina documentativa al voltant de l'equip.

 

acidH TEB FederacioAcell