Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SESSIÓ FORMATIVA A L'ESTADI PER ENTRENADORS D'ÀLIGA I FEMENÍ

A càrrec d'Ángel Gómez i Jordi Vela

SessióPer tal d'equiparar les metodologies de treball aplicades als principals equips de base al Nou Sardenya, el coordinador general del Futbol Base, Ángel Gómez, i el coordinador del Camp de l'Àliga, Jordi Vela, faran una sessió informativa tàctica als entrenadors de l'Àliga i els equips femenins. Aquesta sessió tindrà lloc demà a les 19 hores al Nou Sardenya.

 
D'aquesta manera es busca equiparar les fòrmules de treball tant tàctiques com físiques de tots dos camps de futbol i de tota la cadena d'equips del Futbol Base. La sessió tindrà dues parts, una de teòrica (19 hores a la sala de premsa de l'estadi gracienc) i l'altra pràctica, on coordinadors, monitors, tècnics i ajudants sortiran al terreny de joc a comprovar la part explicada anteriorment a la sala. Per a aquesta sessió els dos coordinadors comptaran amb suport audiovisual.
 
Gómez i Vela faran un anàlisi i debat de sessions d'entrenaments i partits prèviament visualitzats. La idea principal d'aquesta reunió informativa i explicativa és que tots els equips vagin agafant el mètode interrelacionat d'entrenaments que fa anys que s'aplica amb èxit al Nou Sardenya.

 

acidH TEB FederacioAcell