Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA SECCIÓ DEL PARTIT ESTRELLA DESCANSARÀ FINS L'ANY VINENT

Tornarà a escena el dia 11 de gener

Partit EstrellaEl 'Partit Estrella' del Futbol Base de l'Europa es pren un mes de descans després d'haver cobert onze partits de totes les categories masculines i femenines del nostre futbol i havent-se convertit en una de les seccions més preuades per jugadors, pares i familiars del club als darrers temps. Passades les festes de Nadal, la secció tornarà amb regularitat cada cap de setmana amb prèvia i crònica.

La secció, estrenada aquesta temporada i que s'ha dut a terme gràcies a la inestimable col·laboració de Pedro García (sotsdirector de ceeuropa.cat) i Pere Bernaldo (redactor i fotògraf) ha cobert en un terç de lliga totes les categories del Futbol Base de l'Europa. Des de juvenils, passant per cadets, infantils, alevins, benjamins i futbol femení. En aquest temps s'han cobert onze partits amb un balanç de dues victòries, tres empats i sis derrotes dels conjunts graciencs, amb 15 gols a favor i 25 en contra.

El ritme setmanal de la secció ha comportat que la web hagi superat, de llarg, el 50% dels equips que seran coberts aquesta temporada. És per això que la secció es pren un mes de descans per d'aquesta manera poder allargar en el temps les cròniques dels partits i fer coincidir la finalització de la secció amb el final de temporada. Europa TV, com a resum de l'any 2008 en aquesta secció, ha preparat un vídeo musical amb fotos de tots els partits que s'han tractat a la web fins a la data.


Video Europa TV: Resum
Article Totes les cròniques
 

acidH TEB FederacioAcell