Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'ALEVÍ E AMB EN GERARD

El jugador deixa l'equip per motius de salut

Gerard

Gerard Blanco, jugador escapulat que milita a les files de l'Aleví E, equip que disputa els seus partits al Camp de l'Àliga, ha hagut de deixar temporalment el futbol per motius de salut. Els seus companys i amics al vestuari van tenir un gran gest amb ell a l'inici del partit d'aquest cap de setmana. Unes samarretes especials van presidir el salt de l'equip al terreny de joc.

Dissabte, al Municipal de Bon Pastor, l'Aleví E va saltar a la terra del rectangle de joc amb una samarreta que posava "A per totes, campió", il·lustrada amb una foto d'en Gerard. Els companys d'equip, els tècnics i el propi Gerard es van fer una foto de record d'aquest moment de mostra suport del col·lectiu del qual forma part el jove jugador.

L'escena va tenir lloc abans de la disputa del partit que enfrontava l'Aleví E contra el conjunt grisgrana del Júpiter. Tant els seus companys i entrenadors com familiars i entorn del club desitgem una ràpida recuperació a en Gerard i que ben aviat pugui tornar a practicar el seu esport predilecte vestint la samarreta de l'Europa. 

 

Gerard

 

acidH TEB FederacioAcell