Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA WEB TORNA A FER HISTÒRIA COBRINT 25 EQUIPS DE BASE

El "partit estrella", fet pioner a Espanya

25

La web oficial del club ha tornat a fer un registre únic i inèdit a Espanya. Ceeuropa.cat s'ha convertit aquesta temporada en la primera web oficial d'un club de futbol a tot el territori estatal, sigui professional o amateur, en cobrir amb prèvia , fotos i crònica el 100% dels seus equips de base federats. Entre equips de base masculins i femenins, s'han cobert un total de 25 equips inferiors.

La temporada 08/09 passarà a la història informativa d'aquest mitjà de comunicació com l'any en que tots els equips de futbol del club (sèniors, de base, de lliga estatal o catalana) van tenir la seva prèvia amb altes i baixes i la seva crònica amb fotos, fitxa i reportatge. Des dels habituals de seguiment setmanal (Primer Equip, Juvenil A, Juvenil B i Femení A), fins a la resta d'equips, començant pel Juvenil C i acabant pel darrer dels benjamins i des del Femení B fins al Femení de Futbol 7.

Enguany a la secció "partit estrella" s'han cobert 25 equips (juvenils, cadets, infantils, alevins i benjamins, en futbol 11 i futbol 7). D'entre aquests partits, el balanç és de 7 victòries gracienques, 6 empats i 12 derrotes. El primer partit cobert va ser un Manresa - Cadet A (empat sense gols) i el darrer un Aleví E - Sagrerenc (7-0 pels graciencs). En aquests mesos de competició, tots els entrenadors han tingut protagonisme a la foto de la prèvia i els jugadors al post-partit i la crònica. Podeu repassar les estadístiques i resultats dels 25 partits, així com llegir-ne totes les cròniques, a l'enllaç inferior:


Article Tots els Partits Estrella

 
 

acidH TEB FederacioAcell