Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'ALEVÍ DE L'EUROPA, PRESENT AL TORNEIG CENTENARI DE L'ARENAS

Prestigiós cartell al torneig de Futbol 7

Arenas

L'Aleví del Club Esportiu Europa ha estat convidat per l'Arenas Club de Getxo per prendre part en un prestigiós torneig aleví de futbol 7 amb motiu del seu centenari. La disputa tindrà lloc el dissabte 30 i diumenge 31 de maig amb equips com Real Madrid, Racing, Athletic, Barça o Espanyol. El torneig es dividirà en dos grups de classificació (5 equips per grup) per a les semifinals.

Durant tot el dissabte 30 de maig, Getxo es vestirà de gala per donar el tret de sortida al torneig del centenari del club en modalitat aleví de futbol 7. Els amfitrions han organitzat un torneig de luxe amb deu convidats molt especials: els equips que van fundar la lliga de la Primera Divisió. Així doncs, a part del propi Arenas Club, prendran part al torneig el FC Barcelona, l'Atlético de Madrid, la Real Sociedad, l'Athletic Club, el Real Madrid, l'Espanyol, el Racing de Santander, el Real Unión de Irún i el Club Esportiu Europa.

Dividits en dos grups de classificació on passaran els dos primers de cada grup a semifinals, els diferents equips disputaran partits dividits en dues parts de 13 minuts (menys la final, que serà d'un quart d'hora cada part). L'Europa ha estat enquadrat al Grup A, amb l'equip amfitrió, on també es trobarà al Barça, l'Atlético i la Real Sociedad. A continuació us oferim diferents taules amb la distribució de grups i els horaris.

 

Arenas

Arenas

Arenas

 

 
 

acidH TEB FederacioAcell