Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'INFANTIL C, CAMPIÓ !!!

Espectacular última jornada de lliga !!!

Infantil C

L'Infantil C, líder des de la primera jornada de lliga, es va deixar pel camí dues vegades el liderat. La darrera, la passada setmana. L'ensopegada semblava definitiva en favor de l'Escolapis, però un empat d'aquests contra el Catalònia ha propiciat un més que merescut títol per un equip invicte. L'equip entrenat per Óscar Belis i Eduardo Gutiérrez ha fet història.


Entrevista al cos tècnic al programa "Sempre Endavant" (Ràdio Gràcia)


Durant tota la lliga es parlava per l'entorn del club de la gran campanya de l'Infantil C de l'Europa, no només en resultats i gols (més de 100) sinó en l'aposta de joc. L'equip, a Primera, lluitarà ara a la promoció per l'ascens a Preferent. El seu rival, l'equip Hristo Stoichkov, de Vilafranca del Penedès. El primer partit es disputarà aquest dissabte a domicili i la tornada al Camp de l'Àliga.

Lluitant tota la lliga amb Escolapis de Sarrià i Sant Andreu, l'Europa (únic dels tres que no ha perdut cap partit aquesta temporada), semblava haver-se deixat el títol pel camí  amb un inoportú empat a la penúltima jornada. No obstant, el destí ha estat just amb el que, objectivament, ha estat el millor equip del grup. Una ensopegada de l'Escolapis (un altre empat) aquest diumenge, combinat amb la victòria gracienca, ha suposat el títol de campions per l'Europa, el de més alt nivell de base aconseguit enguany.

 

LES IMATGES DE LA CELEBRACIÓ DEL TÍTOL

Infantil C

Infantil C

Infantil C

El cos tècnic de la plantilla (Óscar Belis, Eduardo Gutiérrez "Guti" i el delegat Fidel Bernabéu) van ser convidats ahir al programa "Sempre Endavant" de Ràdio Gràcia. Durant 23 minuts, els protagonistes van sumar-se a una entrevista-tertúlia amb els redactors del programa especialitzats en aquest equip (Pedro García i Pere Bernaldo). Podeu escoltar el programa al reproductor d'audio situat a la part superior d'aquest article. Dins l'entrevista, el programa repassa les estadístiques i resultats més interessants de la temporada.

 

EL COS TÈCNIC AL PROGRAMA D'ACTUALITAT DE L'EUROPA

Infantil C

Infantil C

 
 
 

acidH TEB FederacioAcell