Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'ÀLIGA DECIDIRÀ

L'Infantil C cau per la mínima a l'anada

HristoL'Infantil C de l'Europa va caure derrotat al partit d'anada de la promoció d'ascens a Preferent davant la Fundació Hristo Stoichkov. El marcador de 1-0 favorable al conjunt taronja deixa molt oberta una eliminatòria que es decidirà el proper dissabte a les 12 hores al Camp de l'Àliga. L'entitat fa una crida a socis, aficionats i altres equips de base per aquest partit vital.

. 

Marcador


Un únic error li va costar el partit al conjunt gracienc. Tal com ho definia el tècnic gracienc al final del partit, els petits detalls decideixen aquest tipus de partits. El 'matx', en general, va ser de domini altern en la majoria dels moments. Les defenses es van imposar en tot moment a les davanteres i només des de fora l'àrea ho va intentar l'Europa mitjançant Rodon, en una primera ocasió, i Dani, en una segona a centrada de Pol i que va blocar el porter local.

Per part de la Fundació Hristo Stoichkov, dues ocasions a botes de David i Arnau que, o bé per aturades del porter Francesc o bé pel mèrit de la defensa no van tenir premi. Amb més ocasions pels locals i joc pels visitants es va arribar al descans amb un just empat. A la represa, mateixa tònica. Després d'una bona ocasió de Dani, que no va arribar per poc a una centrada de Jordi, va arribar la única badada europeista. Servei ràpid de banda, fins i tot des d'on no era, i els jugadors graciencs que es van quedar mig aturats. Davant la indecisió de la defensa va marcar Eloi pels locals. Era massa premi pels locals i un gol que acabaria suposant la primera derrota d'aquest equip sumant lliga i aquest primer partit de la fase de promoció.

La resposta escapulada es va produïr en una centrada de Xavi que va rematar fora Eric. Amb l'Europa atacant més amb el cor que amb el cap, els locals van buscar amb més insistència la porteria gracienca. El porter local es va lluir evitant l'empat a la mitja hora després d'una centrada de Jon rematada molt bé amb el cap per Roger. Fins al final del partit, res va moure el marcador. Ara l'Europa ja sap com juga el seu rival i tindrà el factor camp per intentar donar-li la volta.

 

Fitxa


23/05/09 · Partitd'anada, promoció d'ascens a Preferent

F. STOICHKOV: Bernat, Lluís, Vasil, Bryan, Gerard, Víctor, David, Pablo, Arnau, Aleksandar i Bozhidar... També van jugar: Antonio, Chus, Eloy i Ivo.

EUROPA: Francesc, Joan, Marc, Jon, Fidi, Rodon, Pablo, Eric, Pol, Miki i Dani... També van jugar: Ricki, Xavi, Sergi, Chiqui, Roger, Jordi i Pau.

ÀRBITRE: De San Nicolás Garça

TARGETES: Grogues a Arnau (F. Stoichkov) i a Marc (Europa)

GOLS:1-0 (Eloi, 58')

 

Imatges

Hristo

Hristo

Hristo

Hristo

Hristo

 

acidH TEB FederacioAcell