NO HA POGUT SER

L'Infantil A s'acomiada del somni de la Copa

Infantil AL'Infantil A de l'Europa va caure derrotat aquest cap de setmana al sempre complicat i petit camp de terra de la Damm en partit corresponent als quarts de final de la Copa Catalunya a la Divisió d'Honor. Tot i retallar distàncies amb el 2-0, res va poder evitar la victòria final local. Pau va fer el gol de l'honor visitant en l'execució d'una pena màxima.

.

L´Europa no va poder donar la sorpresa davant el quart classificat en la lliga regular. En un camp de dimensions petites i de sorra, els locals se sentien plenament acomodats, sabent fer un joc molt directe amb jugadors de gran tamany. Al minut 5 de partit, un refús va ser aprofitat pels locals per superar la porteria escapulada amb un xutàs per l'escaire. Malament començaven d'inici les coses pels jugadors escapulats.

L'Europa va entrar llavors en la seva pitjor fase de joc. L'equip gracienc no guanyava cap pilota, estava molt endarrerit i al minut quinze va encaixar el segon gol. A partir d'aquesta diana, l'Europa es va calmar una mica, arribant a l'àrea de la Damm amb un parell de remats. Sense novetats al marcador es va arribar al final del primer temps. A la represa, els nois d'en Ramon Gatell van sortir molt connectats. Als dos minuts els escapulats ja havien xutat tres vegades contra la porteria dels cervesers, fent-se a més amb el domini al mig del camp. El conjunt escapulat es mostrava defensivament segur i en atac tenia arribada als metres finals en direcció a la porteria rival.

Així les coses, va arribar l'acció del gol visitant, en un penal provocat per Mario en una internada per banda esquerra. Pau, enganyant al porter, va marcar el 2-1. Amb aquest gol l'Europa va buidar les seves bateries en busca de l'empat. Fins i tot aquest va arribar per uns segons, en una falta diagonal de Pau, però l'àrbitre va anul·lar la jugada tot i que els defenses locals no s'havien adonat del fora de joc. L'equip escapulat va pressionar fins al final, però no va poder evitar la classificació d'un equip que es trobarà a semifinals al Barça. Des d'aquí, felicitats als jugadors i cos tècnic gracienc per la temporada que han realitzat.

31/05/09

EUROPA: Quim, Carles, Xavi, Damian, Aitor, Pau, Ferran, Alexander, Carlos, Mario i Cristian... També van jugar: Abel, Guillem Josa i Guillem Albert.

GOLS:1-0 (5'); 2-0 (15'); 2-1 (50')