Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

AIXÍ ÉS EL "NOU" NOU SARDENYA

L'estadi completa la seva fase de canvi

PinturaAprofitant l'aturada de la competició i abans de l'inici de la pretemporada, el Nou Sardenya ha completat la darrera fase del seu canvi d'imatge iniciat al Centenari. L'estadi presenta ara un aspecte de recent pintat a les grades que li dóna vistositat, imatge, presència i sembla gairebé fet nou. Els treballs s'han realitzat durant un mes i han inclòs el nom del club.

L'estadi necessitava un rentat de cara. La grada de ciment de sota tribuna, gols i lateral no havia patit cap canvi des de la inauguració del recinte el 1995. El pas del temps, la forma d'utilitzar-se en un estadi de futbol i la brutícia que generen les diferents pluges (deixant rastres d'humitat) havien deteriorat força la imatge del Nou Sardenya. Ara, amb els colors del club i de la Vila de Gràcia, l'estadi sembla un altre.

L'encarregat de manteniment del camp, Diego Carmona, ha executat el canvi en 30 dies, del 18 de maig al 18 de juny, completant els detalls i petites modificacions durant els últims dies del present mes. En Diego ha donat forma real a una idea conjunta amb Àngel Garreta, director de la web del club i impulsor de la resta de canvis d'imatge de l'estadi. Tots dos van veure obligada la necessitat de millorar l'aspecte de l'estadi i van traslladar la idea a la gerència del club. De cara a l'inici de la pretemporada del Primer Equip (27 de juliol), l'estadi presentarà la seva millor cara, convertint-se en un dels més vistosos de Catalunya. El nou aspecte no només deixa més net el recinte, sinó que li dóna presència, personalitat pròpia i queda remarcat amb el dibuix de les lletres que formen la paraula "CE EUROPA" escrites al lateral del rectangle de joc.

Amb aquest marcatge especial de les grades a nivell de pintura s'aconsegueixen diversos factors al marge de la millora en el primer impacte visual. Les càmeres de TV instal·lades normalment a tribuna, donaran una millor imatge de la resta del recinte. La premsa també podrà treure millors imatges a peu de camp de les jugades dels partits, on la presència dels jugadors disputant la pilota quedarà més impactant amb un fons de color que reemplaçarà al vell ciment gris. A banda de l'ús periodístic, la pintura provoca la sensació de tenir una grada més elevada i gran del que és i, a la vegada, disminueix la sensació de buidor en els partits de menys afluència.

 

LES IMATGES DEL NOU ASPECTE DE L'ESTADI

Pintura
Tota la grada ha estat pintada amb els colors blau i blanc del club

Pintura
La nova imatge dóna sensació de tenir una grada més gran

Pintura
Les lletres "CE EUROPA" al lateral donen presència i impacte

Pintura
Una de les lletres vista de ben a prop, pintada de groc "europeu"

Pintura
Els baixos de la tribuna també han canviat el seu aspecte

Pintura
Les escales han estat marcades amb un altre blau diferenciador

Pintura
El gol de Sardenya, la grada que va començar el procés 

acidH TEB FederacioAcell