Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL DAVANTER KARIM BENZEMA TREPITJA EL NOU SARDENYA

L'estrella del Lyon de rodatge a Gràcia

BenzemaEls voltants del Nou Sardenya han quedat col·lapsats amb la presència, inesperada per molts, d'una de les estrelles del futbol actual, el francès Karim Benzema, davanter de l'Olympique de Lyon. Un dels puntes més desitjats del mercat actual ha estat rodant a l'estadi parts promocionals de la nova versió del videojoc FIFA 2010 per PC i consoles.

Dos jugadors de la selecció de França, Karim Benzema i el porter Steve Mandanda, han estat aquesta tarda al Nou Sardenya per participar en un rodatge especial de cara a la promoció i als continguts de la nova entrega del popular videojoc de la firma Electronic Arts, dins la seva branca esportiva, EA Sports. La presència de Benzema ha revolucionat la premsa esportiva, sobretot la catalana, assebentada a última hora de la situació i informada des de l'estadi i canalitzada en la organització pel departament de premsa del Club Esportiu Europa, que ha protagonitzat una primícia de primer nivell.

La productora encarregada del rodatge feia temps que tenia llogat i reservat el Nou Sardenya per aquesta filmació. Fins a darrera hora, però, era dubte quines persones serien protagonistes de l'anunci. Poc a poc, premsa i curiosos s'han donat cita al Nou Sardenya. Un cop han aparegut els protagonistes (primer el porter i gairebé una hora més tard el davanter) la recerca de la foto s'ha convertit en una cursa, donat que l'estrella del Lyon ha entrat de forma fugaç a la sala de premsa per després marxar al seu "motor home" durant una estona.

La web oficial del CE Europa marca una fita històrica dins les seves cobertures informatives amb aquest fet, tractant-se de la primera web al món en publicar les fotos de Benzema a l'estadi gracienc, per davant fins i tot de grans mitjans amb grans recursos i capacitat de cobertura informativa. Tot un orgull per una web modesta d'un club de Tercera Divisió que, ni que sigui de forma indirecta, omplirà pàgines i minuts de ràdio i televisió durant aquest vespre i la jornada de demà.

 

LES IMATGES DEL RODATGE A L'ESTADI

Benzema
Benzema, rodejat de periodistes i fotògrafs a les portes de l'estadi

Benzema
Pas fugaç pel carrer Secretari Coloma, de pas al "motor home"

Benzema
El davanter del Lyon sortint de la sala de premsa i del recinte

Benzema
Steve Mandanda, porter de l'Olympique de Marsella, arribant

Benzema
Mandanda entrant per la porta situada a un dels gols de l'estadi

Benzema
Grans mesures de protecció i seguretat. Tothom identificat

Benzema
L'equip de filmació preparant eines abans de l'arribada dels cracks

 Benzema
Ceeuropa.cat fent història. Altres webs i diaris han hagut d'aprofitar
les imatges en primícia del nostre portal informatiu

acidH TEB FederacioAcell