Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL NOU CARNET DE SOCI COMMEMORA EL "VILA DE GRÀCIA"

La Plaça de la Vila, protagonista del disseny

Carnet SociSota el lema "Un Club, una Vila", la temporada 09/10 es convertirà en el curs futbolístic en que la relació i vinculació entre l'Europa i Gràcia es veurà més reforçada de la seva història. Diversos elements relacionats amb el territori que va veure nèixer l'Europa seran protagonistes enguany, com el nou carnet de soci. Al disseny principal hi figura el campanar de Gràcia.

Aquest agost se celebren 15 edicions del torneig d'estiu "Vila de Gràcia" i és per això que diversos elements europeistes recordaran aquesta fita i potenciaran la relació Europa-Gràcia. El primer factor visible es trobarà al disseny de la part frontal del carnet de soci del club, disponible de cara a la seva renovació  (o per donar-se d'alta) des del dilluns dia 3 d'agost a la tarda (de 17 a 20 hores).

 

Carnet Soci

 

Al nom i l'escut del club, que no poden faltar al disseny d'un carnet d'abonat, se li suma enguany el campanar de la Plaça de la Vila. En lletres blaves i blanques hi figura el lema "carnet commemoratiu 15è aniversari trofeu Vila de Gràcia" i també el lema que enguany s'aplicarà la web oficial del club a la seva capçalera principal: "Un Club, una Vila". El carnet en totes les seves modalitats (standard, protector, reduït i grada jove) es podrà obtenir a partir del dilluns 27 de juliol.


acidH TEB FederacioAcell