Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA ESTRENARÀ NOVES EQUIPACIONS OFICIALS DE JOC

La samarreta s'estrenarà per Festa Major

SamarretaEl CE Europa iniciarà la temporada 09/10 amb un canvi d'equipacions. Després del disseny especial del Centenari i de tornar a aprofitar la samarreta de la temporada 06/07 per disputar l'exercici 08/09, enguany tots els equips, del primer a l'últim de base, estrenaran primeres i segones equipacions. El disseny de la nova samarreta es podrà veure al "Vila de Gràcia".

El proper 15 d'agost, dia de la Festa Major de Gràcia, l'Europa estrenarà contra el Sabadell la seva nova equipació per a les properes temporades. El model, dissenyat pel departament d'imatge de ceeuropa.cat, presentarà diverses novetats en el seu disseny, com és el fet (simbòlic i històric) de recuperar la forma de l'escapulari a la part posterior de la samarreta.

La roba, de la casa esportiva "Elements" (equipador entre d'altres equips catalans del Lleida o l'Igualada), presentarà canvis en la seva confecció de teixit i també en el disseny principal. Inspirada en la samarreta del darrer PlayOff d'ascens disputat pel club, l'escut de l'entitat passarà a estar al centre del pit i no a la dreta.  L'escapulari frontal, principal element de la samarreta, creixerà de mida i serà 0,90 cm més ample que l'anterior. A més, a banda de la bandera de la unió europea al braç dret, l'esquerre també incorporarà un nou logotip, en aquest cas de vinculació amb la Vila de Gràcia.

Per darrere, un petit escapulari a l'alçada del coll recupera aquesta forma única i singular que ha caracteritzat a l'Europa durant molts anys de la seva història. A la vora del coll, per darrere, hi figurarà la inscripció "ceeuropa.cat", convertint-se en la primera equipació que portarà publicitat del principal mitjà de comunicació del club després de gairebé nou anys d'existència. Les vores blaves del coll i les mànigues seran també més amples i vistoses.


acidH TEB FederacioAcell