Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA ACOMPANYA L'ESPANYOL EN EL DOL PER DANI JARQUE

Va ser capità en la cloenda del Centenari

 

JarqueEl futbol català està commocionat per la sobtada mort del capità de l'Espanyol, Daniel Jarque. El central, de 26 anys, era un futbolista admirat i respectat entre la seva afició i també les rivals. L'estiu passat Jarque va exercir de capità 'perico' a la cloenda del Centenari de l'Europa, trepitjant el Nou Sardenya en el darrer partit com a tècnic de Valverde, ara al Villarreal.

Video Homenatge d'Europa TV 

En circumstàncies similars a la mort, fa dos anys, del sevillista Antonio Puerta (jugadors fets a casa, joves, a punt de ser internacionals i amb un fill en camí) el futbol ha tornat a patir un cop dur emocional independentment dels colors de les samarretes. El CE Europa, que manté unes excel·lents relacions amb el RCD Espanyol, ha mostrat ja de forma privada el seu condol als directius, responsables del club i de base i altres personalitats espanyolistes. De forma oficial, ho fa a través d'aquest article i un petit vídeo-homenatge al jugador i ho farà demà de forma més institucional a través d'una carta adreçada a l'Espanyol.

 

Jarque
Dani Jarque, fent ja de capità espanyolista, sobre la gespa del Nou Sardenya
en la cloenda del Centenari que va servir d'homenatge a Xavi Lucas.

 

Jarque va demostrar la seva qualitat humana en aquell partit de cloenda de les celebracions gracienques. No tan sols va venir a representar al seu equip contra un modest en un camp territorial i de gespa artificial sinó que no va tenir cap problema per aturar-se amb els més menuts a signar autògrafs. Era un gest propi de la seva tímida personalitat. Al partit celebrat aquesta tarda entre el primer equip de la 'Grama' i l'Europa a Santa Coloma de Gramenet, s'ha guardat un minut de silenci en memòria de Jarque abans de l'inici del partit. Els jugadors, d'un i altre equip, han comentat el fet abans de l'inici del partit, sense explicar-se perquè, darrerament, el món del futbol rep aquests cops morals en esportistes saludables i joves. 

 

Jarque
La banqueta de l'Europa al minut de silenci d'aquesta tarda a Santa Coloma

 


acidH TEB FederacioAcell