Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA ESTRENA UNA NOVA EQUIPACIÓ HISTÒRICA

L'escapulada, més gracienca que mai

SamarretaL'Europa és Gràcia. Gràcia és, en una part de la seva història, l'Europa. Aquesta associació de conceptes sabuda per tothom serà un tret únic d'identitat en la nova equipació del CE Europa per a tots els equips. A la màniga oposada al logotip de la Unió Europea, hi figurarà el lema "Vila de Gràcia". Cap altra entitat esportiva gracienca llueix a la seva equipació el nom de la Vila.

Després de gairebé quatre anys sense canvi en el disseny de la samarreta del club (tan sols el parèntesi del Centenari amb un model commemoratiu), el blau escapulari torna a jugar amb nous elements i dissenys al seu voltant. La casa esportiva Elements s'ha convertit en la nova empresa equipadora del club gracienc. El nou model, anomenat "Gràcia", presenta novetats molt visibles a simple vista i altres de petit detall. Entre les visibles destaquen dos elements. El primer, la recuperació històrica de l'escapulari per la part posterior de la samarreta,  tal com l'ha dut l'Europa sempre, just sobre el dorsal dels jugadors. El segon, un nou logotip  lateral. A banda de la bandera estelada de la UE, a la màniga oposada hi figura l'escut de la terra que acull l'Europa i amb el lema "Vila de Gràcia". 

 

Samarreta

 

Entre els canvis d'aquesta equipació hi figura la recuperació del coll amb solapa i la localització de l'escut al bell mig del pit, centrat dins l'escapulari. Precisament l'escapulari, tot i ser el de "tota la vida", presenta també novetats. Enguany la "V" més famosa del futbol català farà 1centímetre més d'amplada sobre la samarreta blanca. També són més amples les vores de les dues mànigues així com els dorsals, a la vegada més gruixuts.

El disseny, obra del responsable d'imatge i comunicació del club, Àngel Garreta (autor també de l'adaptació definitiva de la samarreta del Centenari a proposta de la comissió de socis), busca recuperar valors clàssics d'altres equipacions europeistes de la història, principalment dels anys 90, els darrers anys de glòria escapulada. Com a model per a la nova equipació s'ha triat a Josu Rodríguez, jugador del Primer Equip, nascut i resident a Gràcia i membre de la pedrera escapulada des de fa 13 anys.

La vinculació definitiva amb Gràcia a través del logo i el lema "Vila de Gràcia" s'inclou dins la campanya "Un club, una Vila" impulsada aquest estiu. L'equip estrenarà aquesta equipació al 15è Trofeu Vila de Gràcia, aquest dissabte contre el Sabadell. Posteriorment, és possible que l'equipació no aparegui ja fins al primer partit de lliga, per tal d'acabar de fer servir les equipacions velles durant els amistosos de pretemporada.

acidH TEB FederacioAcell