Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

RENOVACIONS DEL CARNET I OFICINES OBERTES EN DIUMENGE

El carnet 08/09, vàlid fins al 23 de setembre

CarnetCoincidint amb l'estrena del campionat de lliga de la temporada 09/10, les oficines del CE Europa (que ja funcionen en horari habitual de matí i tarda) obriran dues hores abans durant els dies de partit a casa en diumenge fins al dia 23 de setembre, últim dia en que serà vàlid el carnet de la  08/09. Al partit Europa-Prat del 4 d'octubre caldrà estar al corrent d'abonament.

El primer partit de lliga de l'Europa es jugarà, al Nou Sardenya, aquest proper diumenge a les 19 hores. Des de les 17 hores, les oficines del club estaran obertes per a tota aquella gent que vulgui renovar el carnet de soci i abonat per a la present temporada que tot just ara comença. De fet, la oficina seguirà aquest procediment d'obrir en dia festiu el dia 13 de setembre, en el partit corresponent a la tercera jornada, a casa contra l'Olesa. El dia 23 de setembre (jornada intersetmanal) les oficines també estaran obertes per a la renovació de carnets.

A partir d'aquella data, les oficines del club seguiran el seu horari habitual de diluns a divendres (de 11 a 14 hores i de 17 a 20 hores) per a la renovació d'abonaments o per donar d'alta nous socis. Al següent partit com a local de l'Europa, és a dir, el 4 d'octubre contra el Prat, serà necessari presentar el carnet de la temporada 09/10 per poder accedir com a soci al recinte del Nou Sardenya en partits tant de Primer Equip com Juvenil A o tots aquells en que hi hagi taquilla a l'entrada. 

acidH TEB FederacioAcell