Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

MATEIXOS PREUS A TAQUILLA

Gratuïtat per veure el Juvenil A a l'estadi

EntradesD'igual forma que amb el cost dels carnets de soci, el CE Europa ha decidit mantenir els mateixos preus a les taquilles de l'estadi per a la compra d'entrades els dies de partit del Primer Equip. D'altra banda, per primera vegada en molts anys poder veure al Juvenil A a la Lliga Nacional serà de franc. L'equip amateur de Tercera serà l'únic amb taquilla aquesta temporada.

Els preus de les entrades comprades les guixetes de l'estadi es mantindran respecte la temporada passada. Així doncs, l'entrada general per a tots els partits de lliga costarà 10€. L'entrada reduïda (per descomptes i promocions especials que fa el club) 5€, igual preu que per una entrada de jubilats majors de 65 anys. El club ha considerat aquesta congelació de preus en coherència proporcional a la congelació dels carnets d'abonat.

D'altra banda, el Juvenil A passarà a ser d'assistència gratuïta per a tot tipus d'aficionat (soci o no). L'equip, recent descendit de la Divisió d'Honor, militarà enguany a la Lliga Nacional. En altres temporades en aquesta mateixa categoria s'havia establert igualment taquilla (a un preu més moderat que a Divisió d'Honor). Enguany s'ha decidit no cobrar entrada per cap equip de base ni cap altre equip que no sigui el sènior absolut de Tercera Divisió. Aquesta decisió sobre el màxim exponent de la base gracienca així com la congelació de tot tipus de preus (abonaments i taquillatge) ve marcada també per l'adaptació del club a la situació econòmica mundial que es viurà en forma de crisi encara durant la temporada 09/10.

acidH TEB FederacioAcell