Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ELS DIES 10 i 11, MANTENIMENT DE LA GESPA ARTIFICIAL DELS CAMPS

Adequació del terreny a Sardenya i Àliga

MantenimentEls recintes esportius del Nou Sardenya i el Camp de l'Àliga se sotmetran a tasques de manteniment de la seva gespa artificial els dies 10 i 11 de setembre. Aquestes tasques permetran la millora de les condicions de la superfície sintètica així com una millor distribució de les partícules de cautxú, fets que milloraran l'impacte de les cames dels jugadors i la pilota.

Tots els equips del club, sèniors i de base, han tornat ja als entrenaments. No obstant, tan sols el Primer Equip ha començat la lliga (el Femení ho farà aquest diumenge al matí i el Juvenil A d'aquí dos caps de setmana). De cara al retorn de la totalitat d'equips a la competició, al llarg de tot el setembre, Nou Sardenya i Camp de l'Àliga tindran un tractament específic per tal de millorar la gespa artificial sota mecanismes de manteniment anual que tornen a estirar la gespa i redistribuir el cautxú.

Els treballs, durant el 10 i 11 de setembre, començaran a primera hora i duraran tot el dia per tal de deixar en òptimes condicions les dues gespes. Per tal de poder fer un manteniment adequat, els camps no es regaran durant dos dies abans de l'inici del manteniment, donat que amb la superfície mullada certes tasques no es poden realitzar. La meteorologia, doncs, haurà d'acompanyar i "picar l'ullet" a l'Europa durant quatre dies per tal que el club i l'empresa responsable del manteniment no hagin de deixar les tasques per una nova data.
 

acidH TEB FederacioAcell