Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA FARÀ LA TRADICIONAL OFRENA EN LA DIADA CATALANA

Entre 09:45 i 10:00 al monument a Casanova

DiadaEl compromís de l'Europa amb Catalunya és, històricament, indubtable. Un any més, com és tradició a l'entitat gracienca, el club farà una ofrena floral per la Diada Nacional el proper divendres al matí al monument a Rafael Casanova, amb presència de jugadors i membres de totes les àrees esportives: directius, coordinadors, jugadors del Primer Equip i de base.

Diversos representants del Primer Equip de l'Europa, així com directius, entrenadors i membres de coordinació i tasques esportives de l'entitat, es donaran cita el proper divendres a les 09:30 hores al carrer Bruc cantonada Ronda Sant Pere per encapçalar la comitiva del CE Europa en l'ofrena floral de la Diada Nacional. Es calcula (segons espera a la cua de l'ofrena) que aquesta pugui ser realitzada entre les 09:45 i les 10 hores, depenent de les institucions oficials acumulades en aquella franja horària.

 

Diada
Ofrena al monument de Rafael Casanova la temporada passada,
amb els jugadors Àlex Isern, David Llobet, Xavi Garcia i Adrià Buetas

 

Així mateix, dos equips de Benjamins de l'entitat seran els encarregats de carregar amb el motiu floral europeista, que ha canviat de forma i colors en els darrers tres anys, amb l'escut (o logotip del Centenari al 2007) ben present en la decoració catalanista de les flors. A Europa TV es pot veure un resum musical amb la "Santa Espina" com a banda sonora de fons de diferents ofrenes en Diades anteriors. 
 

acidH TEB FederacioAcell