Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DOL PER LA MORT DE LA MARE DEL PRESIDENT GUILLAUME DE BODE

Va tenir lloc el passat dilluns al migdia

DolEl CE Europa està de dol per la mort de la mare del president de l'entitat, Guillaume de Bode. En delicat estat de salut des de feina uns dies, la mort va tenir lloc el passat dilluns al migdia. El president estarà a Holanda amb familiars i amics fins l'inici de la propera setmana, per assistir a la vetlla i enterrament, donat que a Holanda és costum enterrar els difunts 3 o 4 dies més tard.

Des de fa uns dies, l'agenda del president del club s'havia vist alterada per la situació mèdica greu de la seva mare. L'estat de salut va fer moure dates, horaris i diverses planificacions durant aquests dies i després de la seva mort ho seguirà fent fins l'inici de la següent setmana, en que el president estarà absent per aquest motiu de força major. L'enterrament tindrà lloc el proper dia 11 de setembre a l'esglèsia Sint Martinus de la localitat de Beek.

 

Dol
El president, en una foto al costat del seu germà i la seva mare quan el
Primer Equip va realitzar l'stage de pretemporada a Sittard i Beek (Holanda)

 

Europeista des de la distància per la lògica vinculació amb el seu fill, la mare del president De Bode era la primera persona en estar informada dels resultats de l'equip a la mitja part i a la finalització del partit, un costum que mare i fill tenien durant la lliga. El club ha expressat el condol al president i l'ha fet extensiu als familiars, a la vegada que a través d'aquesta notícia a la web oficial, s'espera la comprensió de tots els estaments del club, d'altres entitats, empreses i mitjans de comunicació pels problemes d'agenda, disponibilitat i localització del president durant aquests i els propers dies davant un motiu de primer ordre.

 

acidH TEB FederacioAcell