Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

RENOVACIÓ DELS ACORDS ENTRE 'GRÀCIADIVINA' I L'EUROPA

Presents al cercador comercial de la Vila

GràciaDivinaLa web graciadivina.cat s'ha convertit, per mèrits propis, en el cercador comercial més potent de Gràcia. Amb gairebé un miler de comerços dins la seva base de dades, el portal és la referència a la Vila a l'hora de contactar amb les empreses segons l'activitat comercial. Europa i cercador han renovat acords per la present temporada, mantenint ofertes a les empreses.

El rectangle verd del Nou Sardenya seguirà sent un punt marcat clarament dins el cercador visual al mapa de 'GràciaDivina'. Totes dues entitats han subscrit un acord de col·laboració per un any més, renovant el pacte al que van arribar les dues parts de cara a la temporada passada. El portal gracienc és un referent de la recerca del comerç de barri, amb botigues i empreses classificades de diferents maneres (ordre alfabètic, sector, ubicació en el mapa, etc).

 

GràciaDivina
Imatge de la pàgina principal del portal 'Gràciadivina'

 

Així mateix, totes dues entitats han renovat l'acord d'invitació de l'Europa respecte la resta de comerç adherit a la pàgina. Totes les empreses que figuren a la pàgina disposen de cinc entrades per veure els partits del Primer Equip de forma gratuïta. Les poden fer servir per ús propi o per a repartir entre els clients. 


GràciaDivina
Guillaume de Bode, president del club, el dia de la signatura del primer
conveni al costat de Jordi Martín, director de GràciaDivina

acidH TEB FederacioAcell