Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CLUB I SOCIS PASSEN COMPTES A L'ASSEMBLEA DE L'EXERCICI 08/09

L'acte, intens, va durar gairebé tres hores

AssembleaEl Centre Moral va acollir ahir al vespre l'Assemblea General Ordinària de socis per tal de fer balanç esportiu, econòmic i social de la temporada 08/09. Tots els punts de l'ordre del dia van ser aprovats en una de les assemblees més intenses, participatives i de contrast d'opinions dels últims anys. No obstant, hi va haver una baixa participació de socis, menys que en 2008.

Tan sols 49 socis del club, respecte els 65 que van assistir a l'Assemblea 2008, van fer acte de presència ahir al Centre Moral de Gràcia. No obstant, una de les assemblees menys presencials dels últims temps va ser també la més intensa que es recorda recentment. L'assistència no va ser gaire elevada, però si la participació d'un soci molt actiu que va preguntar, matitzar dubtes, consultar, criticar constructivament o revisar certs aspectes socials i econòmics de l'entitat en un acte que es va allargar fins les 22:25 hores, un dels actes més llargs de la història recent.

 

Assemblea

 

Pel que fa als punts de l'ordre del dia, tots ells van ser aprovats. L'any passat van ser tots per unanimitat i enguany per majoria simple de vots. Diversos aspectes van tenir vots en cotra i abstencions, segons els criteris i punts de vista dels associats, però tots ells van tancar l'acta de l'Assemblea General amb aprovació. El torn de precs i preguntes va ser el moment mès àlgid de l'Assemblea. La situació esportiva del Primer Equip, en balanç de les darreres temporades, va ser assumida per tots (socis i junta) com una decepció acumulada temporada rera temporada. D'altra banda, la sala va entrar en debat sobre la situació del club en referència al context actual econòmic i social del conjunt de clubs, sobre el tema de l'IBI amb l'Ajuntament de Gràcia i també en les explicacions sobre la dimissió de l'exvicepresident Javier Latorre, exposant les dues parts (club i exvicepresident) els seus arguments.

 

Assemblea

 

En l'aspecte purament econòmic, el club va presentar als socis un balanç de l'exercici 08/09 amb un superàvit de 31.304€. De cara a la nova temporada que ara tot just fa unes setmanes que ha començat, el club va presentar un càlcul pressupostari d'un nou superàvit, en aquest cas de 16.000€. El club, en la ponència de la situació econòmica, va manifestar al soci estar al corrent de pagament de tots els exjugadors del Primer Equip de l'entitat dels últims anys. Cap representant de la Federació Catalana de Futbol va assistir a l'Assemblea per donar fe, tot i haver-se comunicat la seva celebració.

 

Video Videonotícia (Europa TV)
Foto Galeria d'imatges


 

acidH TEB FederacioAcell