Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

HOMENATGE ALS 50 ANYS DE SOCI AL DESCANS DE L'EUROPA-PREMIÀ

Un total de 17 socis rebran insígnia d'or

InsigniaDesprés de l'acte del dia 5 de juny en homenatge al soci en que es van entregar les insignies a 25, 50 i 75 anys de fidelitat, els socis que feien 25 anys i no van poder assistir a aquell sopar van rebre reconeixement al descans del partit Europa-Prat. Aquest diumenge ho faran els de 50 anys. Aquests seran els darrers homenatjats. Els de 75 estan tots entregats.

Aprofitant el descans del partit de diumenge entre els primers equips de l'Europa i el Premià el club farà homenatge a la resta de socis que fa més de 50 anys que estan abonats al club i que en el seu dia, per diferents motius, no van poder assistir al sopar de celebració destinat a aquest fet. En total són 17 els socis que al descans del partit seran reconeguts pel club en un acte al terreny de joc, davant el públic. Així mateix, tots els reconeguts en tots els actes es faran una foto conjunta de família.

Al partit a casa del passat 4 d'octubre i també aprofitant el descans de l'encontre, es va fer el mateix tipus d'acte per la resta de socis de més de 25 anys que no van poder assistir al sopar. D'aquesta manera el club vol completar l'homenatge públic a tots els seus associats. A continuació us deixem el llistat de persones que seran reconegudes pels 50 anys:

 

50 ANYS DE FIDELITAT AL CLUB

RICARD MIRO FINCA
JOSEP MARIA SALANOVA SALANOVA
AMADEO TOMBA ROSELL
RAFAEL TOMBA ROSELL
JOAQUIM AYALA CAMPUZANA
JORDI OLLE DOMINGO
NURIA PLA MAS
ANDRES MARTINEZ BLAYA
JOAN PLADEVALL LLORA
ENRIC VIDAL MULLOR
LLUIS MUÑOZ CID
ALEJANDRO PLA QUILLET
JOSEP MARIA SALANOVA ARANDA
AGUSTIN GASCON BOFILL
ANTONIO VIVES CALVERA
ENRIQUE GONZALEZ RAMBLA
JUAN SINGLA ARIAS



acidH TEB FederacioAcell